HomeToys.com publicerar sin 50: e emagazin

Apr 30, 2022 Uncategorized

Home Technology Emagazine har varit online sedan 1996 och har ett informationsbibliotek som innehåller över 800 artiklar och recensioner skriven av experter från hela världen.

23 jan 2005 —- HomeToys Inc., den ledande resursen för hemteknologi på internet har publicerat sin 50: e emagazin-fråga och för att fira milstolpen, om du kolla in HomeToys.com, hittar du en länk till den ursprungliga oktober 1996-frågan om hemsidan.

“Vi fortsätter bara att växa och utöka vårt innehåll när hemtekniken blir mer och mer populär” säger Bob Hetherington, redaktör för HomeToys.com, “och vi kastar aldrig kunskap i skräpet liksom våra tryckt motsvarigheter. Våra online -bibliotek och arkiv innehåller hundratals artiklar, recensioner, intervjuer och nyhetsmeddelanden … alla tillgängliga för intresserade läsare ”… oavsett om du är en konsument som forskar för ditt hemunderhållningssystem eller presidenten för ett stort företag som ger dessa hemunderhållningssystem till Människor, HomeToys.com är där du kan gå för att hitta den information du behöver.

Om du var på Consumer Electronics Show i januari såg du förmodligen hembannan som hänger i lobbyn bredvid branschens kraftverk som Panasonic och Microsoft. Fråga alla i branschen om de vet om hembygdar och du kommer sannolikt att få ett positivt svar. Många som arbetar i branschen, som är känd för IT -opartisk rapportering och omfattande bibliotek, har använt webbplatsen som forskningsresurs någon gång … eller hela tiden.

Hemteknologi täcker ett brett utbud av ämnen inklusive hemmabio och underhållningssystem, automatisering och kontroll, nätverk, säkerhet, kommunikation och klimatkontroll. När den digitala åldern anländer med en hämnd vill fler och fler människor veta hur man får ut det mesta av sina nya leksaker hemma. Det är där HomeToys.com kommer in. Om det är elektroniskt och det är i ditt hem, kommer HomeToys.com förmodligen att ha information om det.

Om HomeToys Inc.
HomeToys Inc. är den ledande webbaserade resursen som är avsedd för att hjälpa dig att ta kontroll över din livsstil. Online sedan 1996 har www.hometoys.com blivit premiärkällan för oberoende information om hemteknologi, nätverk och automatisering. Våra artiklar och recensioner kartlägger branschens utveckling, uppkomst och konvergens och dess produkter med praktiska råd för att göra ditt hem smartare och livsstil mer berikad. För mer information, kolla in www.hometoys.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *