Monkey Business förvandlar din intercom till ett Smart Access System

Nov 19, 2022 category

Locumi Labs närmar sig slutet av sin Kickstarter -kampanj för Monkey, en ny produkt som de beskriver som ‘World’s First Smart Lock for Main Entrance Doors’.

Målet på retro-fitmarknaden kan Monkey installeras utan att ändra dörren. Istället fäster den lilla enheten till internerna i din lägenhets intercom, och sedan ger dess WiFi-aktiverade chip kontrollen till din Smarthphone.

Med Monkey du kan din familj och kamrater såväl som serviceföretag komma in i din byggnad utan en fysisk nyckel. Monkey säger att det är optimalt för alla som vill ha ett smart lås, men bor i en hyreshus eller i ett hus med någon form av åtkomstdörr eller grind.

Det är också lämpligt för hyresgäster eftersom de kan installera det själva i samtalet i sitt hem – på mindre än 3 minuter och utan behov av en elektriker eller tillstånd från deras hyresvärd – enligt tillverkarna.

Du kan använda Monkey för att ta emot obevakade leveranser till din lägenhet och programmera tidsfönster så att huvudentrédörren öppnas automatiskt när en leveransperson ringer vid rätt tidpunkt.

Monkey är ett litet, Wi-Fi-aktiverat chip som alla enkelt kan installera i sin intercom utan att behöva byta en enda sak vid huvudentrén. Monkey är kompatibel med varje intercom-system och är online via ägarens Wi-Fi. Ägaren och alla medanvändare hanterar åtkomst bekvämt via en iOS- eller Android-app. Monkey möjliggör tre öppningsmekanismer: 1. Automatiserad öppning via app genom att avkänna via GPS som du närmar dig din dörr 2. För leveranser utan smartphone

Kickstarter-projektet har redan finansierats framgångsrikt men det finns fortfarande några dagar kvar för att stödja teamet och förbeställa till en rabatt under det uppskattade detaljhandelspriset på cirka £ 99. Efter KS -kampanjen berättar Monkey att produkten kommer att vara officiellt tillgänglig i Storbritannien runt Q3 2106.

getMonkeyNow.com: kickstarter.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *