EIB Shop samarbetar med TheBen

Jul 16, 2022 category

“EIBSHOP.co.uk samarbetar med TheBen, den erkända europeiska ledaren inom EIB/KNX-värmekontroll, flerkanals dimning och timers-TheBen, en väletablerad Tysklands producent av EIB /KNX (European Installation Bus) -produkter, har samarbetat med eibshop.co.uk för att erbjuda produkter och teknisk support till brittiska användare.

“Vi är glada över att kunna visa upp våra kontrollprodukter med EIB -butiken”, säger Edwin Soltek, exportchef för TheBen, “Jag tror att EIB -marknaden i Storbritannien håller på att starta, och EIB -butiken är ett fantastiskt sätt för oss för att få våra nya enheter till de människor som behöver dem ”.

Förhållandet startas med lanseringen av det nya mix-seriens sortiment av switch och dimning ställdon som “bultar ihop” för kostnadseffektiv systemuppbyggnad. Varje installation kräver endast en enda basmodul som kan bifogas upp till två förlängningsmoduler av vilken typ som helst. Detta kan resultera i 8 omkopplingskanaler och en 1000W/VA -dimmad krets som alla styrs från en bussanslutning. Switchar och Dimmers har alla manual på/av -kontroll.

Också lanseras är en kombinerad utomhussensor eller väderstation, som erbjuder funktioner av vind, temperatur, regn och ljusstyrka rakt till bussen. En hel mängd funktioner från en enhet.

För de som är nya i det är EIB ett praktiskt taget oändligt skalbart bygghanteringssystem vars funktioner inkluderar belysning, gardiner och värmekontroll för att bara nämna några. EIB är välkänt och har varit mycket populärt i Europa i flera år. Som en verkligt “öppen system” -delar som görs av olika producenter arbetar perfekt tillsammans och är programmerade från ett gemensamt programverktyg som heter ETS. Det är lämpligt för installationer från lägenheter till flygplatser!

www.knxshop.co.uk

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *