Autohome Rewards: Vinn Konnected Smart Alarm Panel

Jul 12, 2022 category

Många av oss har ett forntida trådbundet säkerhetslarm i våra hem. Tråkiga små beige lådor under trappan som verkligen har en värld av potential för lite användbar hemautomation.

Konnected Alarm-panelen är ett nytt alternativ för just den uppgiften, smart hårdvara som ger ett sätt för hemautomatiseringsentusiaster att ändra dessa sensorer för vissa intelligent levande. Det har utformats för att vara enkelt för användare med olika DIY -färdigheter att installera.

Återanvändning av sensorerna som redan finns i hemmet (dörr- / fönsterkontakter, rörelse, glasavbrott, vatten / läcka, frysning, IR-balk) låter dig använda dem i logiken för smarta ljus samt termostater etc. och Kom ihåg att trådbundna sensorer aldrig behöver batterier eller laddning.

När du har installerats kan du använda din smartphone för att automatiskt arm och avväpna ditt system, vilket eliminerar behovet av att använda koder som krävs i traditionella hemsäkerhetslarm.

Systemet erbjuds i 6, 12, 18 samt 24 zonssatser.

Integration

När du eftermonterar Konnected -brädet (till nästan alla typer av trådbundet larmsystem) kommer det att integreras med smarta hemsystem som SmartThings, OpenHab, Home Assistant, Hubitat, Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, MQQTT, Mozilla IoT samt andra .

Fungerar sömlöst med populära hemautomatiseringsplattformar och ansluter till 1000 -tal smarta hemenheter. Fungerar nu med SmartThings utan någon typ av extra hårdvara! Ett SmartThings -nav krävs inte längre.

Chans att vinna

*** Tävling stängd *** Vinnare – Marc Fuller

Tack vare killarna på Konnected har vi ett av deras Alarm Panel 2 -system, värda $ 99, att ge bort. För möjligheten att vinna, helt enkelt totalt stegen nedan …

1. Följ automatiserat hem på Instagram.2. Gå med i den automatiska hemdiskussionsgruppen.3. Lägg upp en kommentar nedan som du har slutfört steg 1 & 2

Tävlingen är öppen för alla världen över och stängs vid midnatt BST på söndag 5 juli 2020. Kolla in full T&C här och lycka till!

Konnected.io

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest3
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *