Drömvärdig D.C. radhus

Aug 17, 2022 category

I när jag checkade ut en artikel som rådde husägare att investera i designerskor. När de erbjöd sitt hem gick oenigheten, de skulle återhämta investeringen när köpare tappade över garderoben i Louboutins och höjde sina erbjudanden i enlighet därmed. Jag trodde att det var ett dumt koncept – som köper ett hem baserat på en garderob av någon annans skor? – Fram till jag såg detta D.C. radhus och ville köpa inte bara huset, men livsstilen jag föreställer går med det.

I min fantasi skulle jag återvända från min högdrivna men meningsfulla politiska uppgift och njuta av ett pre-middagsglas av vin på den rosa pouf i bostadsområdet medan jag lyssnade på smakfull klassiker eller jazz. (Tänk inte på att jag vanligtvis inte kan tåla jazz eller politik.) I kombination med rodnad väggar, den smutsiga ökade klädseln på matplatsstolarna är feminin men inte lika bra – precis som mitt fantasikoncept.

Därefter ringde jag på de dubbla uggarna för att samtidigt hantera middag såväl som efterrätt, kanske när jag dishing ut hors d’oeuvres såväl som bons mots till några kompisar över ön.

Eller så kan vi ha blandade drycker i det här sittutrymmet som finns på baksidan av huset. Jag skulle naturligtvis ta kaffe vid det hörnbordet varje morgon, samt gratulera mig själv för att ha varit stark tillräckligt för att gå till ett orange färgschema. (Även om kredithistoria definitivt beror på att designern Barry Dixon, som genomförde en omfattande renovering av hemmet 2009.)

Jag skulle välja lite lätt sänggåendet från min samling av otydliga romanförfattares allra första utgåvor innan jag drev av i det glamorösa men ändå restful sovrummet. Om jag inte kunde hösten somna i den här, finns det alltid de andra fem sovrummen (inklusive den i den helt utrustade lägenheten över garaget).

Den inneslutna terrassen på baksidan av hemmet skulle vara det perfekta läget för att utträpa D.C.s sopiga somrar. Jag antar att de är en oundviklig del av staden, även i mina drömmar.

Vilka hem (eller livsstilar) drömmer du om att gå in i?

Fotokrediter: 1–5: Sotheby’s Worldwide Realty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *