Loxone fortsätter att förnya sig med V9 Software Application Release

Jun 1, 2022 Uncategorized

österrikiska Wise House -expert Loxone fortsätter att växa och innovera. Idag ser den aktuella v9.0 för deras app och konfigurationsprogramvara.

En gång återigen etablerad internt i Loxone Basecamp, Kollerschlag, version 9 integrerar både uppenbara såväl som bakom kulisserna som levererar förbättringar i användbarhet, prestanda samt säkerhet för både partnerna som skapar såväl som att konfigurera kloka hem, i Tillägg till husägarna som använder appen för att interagera med sitt system.

Den mycket uppenbara modifieringen av Loxone -appen är den eleganta, nya användargränssnittet som ger en mycket mer intuitiv, strömlinjeformad upplevelse för användaren. Det interna programvaran för programvaran har kollektivt spenderat många timmar på att göra den nya appen, allt med ett fint öga för detaljer, för att se till att slutanvändaren till och med har mycket mer autonomi i sina händer, snarare än att räkna med sin partner att göra mindre ändringar av delar av deras kloka hem. Den omdesignade appen sätter de oftast använda uppgifterna till användarens fingertoppar, vilket ger dem en introduktion av deras husets nuvarande tillstånd var som helst de kan vara i förhållande till den.

Släppet av den senaste uppdateringen av programvaruapplikationer inkluderar förbättrade belysningskontroller såväl som funktioner. En modifiering från den tidigare myntade termen “scener” till nya belysning “humör” gör det ännu mycket lättare att modifiera hela miljön i ett rum. Enskilda gränssnittsinställningar ger appen individ till och med mycket mer hanteras över att anpassa sin belysning utan kravet på att komma i kontakt med sin partner för att göra detta. Befintliga installationer kan enkelt uppgraderas till belysningsstyrenhet V2 som ger ett helt grepp om nya funktioner, inklusive “blandningen” av belysningsstyrningar för att lägga till accenter utan att behöva modifiera det allmänna utseendet såväl som känslan av ett rum.

Stora förbättringar har också gjorts till Loxones proprietära jobbkonfigurationsprogramvara, Loxone Config., Inklusive dessutom förbättringar av bilkonfigurationsfunktionen. När de olika prylarna har “lärt sig i” i Loxone -konfiguration, tar ett enda klick på bilkonfigurationsknappen hand om att producera de nödvändiga funktionsblocken som tillåter funktionerna i husets automatiseringssystem.

Projektvalidering är en mer fantastisk ny funktion som gör det möjligt för installationspartners att utvärdera deras konfiguration samt få en introduktion som skärmar alla typer av fel eller optimeringar. Verktyget får omedelbart kontroller av olika tekniska element som uppfyller konfigurationen i köp för att optimera prestanda och bestämma alla typer av problem innan installationen går live.

Finns från idag

Version 9 av Loxone Wise House OS, Config samt appen kommer att erbjudas till alla befintliga Loxone -partners samt husägare som uppdateringar (och kommer att bli vanliga för alla nya installationer) från idag.

www.loxone.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *