Apple Time Capsule – Wireless Backups

Apr 23, 2023 category

Här är det officiella Apple -pressmeddelandet om schemakapsel – “Apple® Today introducerade Time Capsule, en backup -apparat som omedelbart såväl som trådlöst stöder vad som helst på en eller mycket fler Macs som kör Leopard ™ , den senaste utgåvan av Apples Mac OS® X -operativsystem inklusive Amazing Time Machine ™ Automatic Backup Software.

Time Capsule kombinerar en 802.11n -basstation med en svår skiva i serverklass i ett litet paket. Anslut bara den och ställ sedan snabbt upp automatisk trådlös säkerhetskopia för varje MAC® i ditt hem till en enda tidskapsel med bara några klick. Time Capsule tillhandahåller fördelarna med en fullfunktad 802.11n Wi-Fi-basstation, liksom finns i två modeller: en 500 gigabyte-design för bara £ 199 (Inc Moms) samt en 1-terabyte-design för bara £ 329 (Inc moms).

“Ta med Time Capsule hem, ansluta den, klicka på några knappar på dina Mac -datorer såväl som Voila – alla Mac -datorer i ditt hem säkerhetskopieras automatiskt varje timme varje dag”, säger Steve Jobs, Apples VD. “Med tidskapsel såväl som tidsmaskin, alla dina ersättningsbara foton, filmer och filer är omedelbart säkrade samt extremt enkla att hämta om de någonsin är förlorade.”

Byggt för att fungera perfekt med Time Machine, Time Capsule låter individer trådlöst säkerhetskopiera alla data på deras MAC, upptäcka förlorade data och till och med få tillbaka all sin programvara. I händelse av att en data går förlorad kan individer trådlöst bläddra tillbaka med tiden för att upptäcka raderade filer, applikationer, bilder samt andra digitala medier samt sedan omedelbart ta tillbaka filen. Om det någonsin är nödvändigt kan Leopard på samma sätt snabbt ta tillbaka ett helt system från tidsenhetens säkerhetskopiering på schemakapsel.

Förutom att vara den allra bästa metoden för att säkerhetskopiera en MAC, är Time Capsule också en fullständig Wi-Fi-basstation med den senaste 802.11n-tekniken. Att tillhandahålla så mycket som fem gånger prestandan såväl som dubbelt så mycket som 802.11g, 802.11n* utvecklas till Apples iMac® Desktop samt hela Mac Notebook -uppställningen, inklusive MacBook®, MacBook Pro såväl som det nya Macbook Air. Tidskapsel har en smidig stil med en inbyggd strömförsörjning samt anslutningar för att skriva ut trådlöst till en USB-skrivare. Med Time Capsule är det extremt enkelt för individer att producera ett säkert, trådlöst nätverk för så mycket som 50 individer samt sätta säkerhets- och säkerhetsbegränsningar som webbförstärkning till gränser för barns datorer.

På £ 199 (Inc Moms) för en 500 GB -design samt £ 329 (Inc Moms) för en 1TB -design samt en helt integrerad 802.11n Flight Terminal Extreme® Base Station, kan Time Capsule fungera som en säkerhetskopieringstjänst för flera datorer Förutom ryggraden för ett höghastighets, 802.11n trådlöst nätverk, vilket gör det enkelt och enkelt samt prisvärt för alla hemma, institution eller arbete för att skydda sina digitala filer.

Ytterligare tidskapselfunktioner inkluderar:
• antenner med dubbla band för 2,4 GHz eller 5 GHz-frekvenser;
• Tre Gigabit LAN -portar;
• En Gigabit Ethernet WAN -port;
• En USB 2.0 -port;
• Wi-Fi Secured Gain Access till (WPA/WPA-2), 128-bitars WEP-kryptering; och
• En inbyggd NAT-brandvägg som stöder NAT-PMP för funktioner som tillbaka till min Mac.

Prissättning och tillgänglighet
Time Capsule kommer att erbjudas i februari med Apple Store® (www.apple.com/ukstore), i Apples butiker samt Apple -auktoriserade återförsäljare för en föreslagen detaljhandelskostnad på £ 199 (Inc moms) för en 500 GB svår bilresa som samt £ 329 (Inc moms) för en 1TB svår enhet.

Äppelkapsel

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *