Automated House 2.0 -#05 Att välja vår designer

May 29, 2022 Uncategorized

Det ursprungliga automatiserade huset utvecklades 1999. Vi var unga såväl som entusiastiska, men eventuellt saknade en viss livserfarenhet vilket antydde att vi inte fick allt idealiskt med vår design.

Med ett mycket mycket bättre koncept av exakt hur vi online nu såväl som vilka områden som är många viktiga för oss, identifieras vi den här gången för att förbättra.

Arkitekt

Medan vi bara har varit ute i det automatiserade huset i några veckor nu, har vi arbetat med vårt nästa jobb länge. Vi började drömma om ytterligare en själv utvecklas cirka 5 år tillbaka såväl som vi helt hängivna till planen för över två år sedan.

En av våra grunder för den nya utvecklingen är att det är ett låg energihem, hur mycket mer på det i ett framtida inlägg. När våra koncept började stelna såg vi oss runt efter designers som specialiserade sig på liknande energieffektiva hus med tidigare stilar i sin portfölj som vi gillade. Sedan inrättade vi möten med vår kortlista med fyra företag för en preliminär chatt över några av våra idéer.

Med varje praxis pratade vi om vårt låga energikoncept, våra stilmål såväl som för att programmera sina avgifter. Medan de alla verkade extremt kapabla, fanns det ett företag där vi omedelbart kände i huset såväl som vi såg att männen gelade med vår vision.

2020

Den verksamheten är 2020 arkitekter. De är ett ungt, livligt, prisbelönt team såväl som vi behöll sina tjänster tillbaka i början av 2017 för att skapa stilen för vårt nya hem.

Metoden har haft partners, Gareth Boyd, Richard McKinney samt vår arkitekt, Michael Howe. Michael var med i 2015 -serien med Grand Styles när han utvecklade sitt eget hem på nordkusten.

“De många innovativa, framåt tänkande, progressiva designers i Nordirland”.

Kevin McCloud

För vårt andra möte gick Michael till oss i vårt eget hus för att prata om exakt hur vi levde såväl som vad som var import till oss i det nya huset. I en framtida publicering kommer vi att leta mycket mer på den stilprocessen och på samma sätt rapportera tillbaka om exakt hur vi började med vår designer över projektet.

Användbara länkar

Under tiden just här är några användbara länkar för att hjälpa till att välja din egen arkitekt.

Använd denna bläddringsanläggning från designers registreringskort för att inspektera att du verkligen hanterar en “arkitekt”.

och utnyttja denna ARB -form som en guide för ditt preliminära möte.

Lyssna på denna podcast från Home Planning Assist – ett exempel på exakt hur mycket det kostar att anställa en arkitekt

Forskning som använder Surveyors & Designers Forum på BuildHub.

Sök och checkade ut utvärderingar på Houzz – designers samt byggdesigners

Läs 2020: s korta artikel – Guide för att starta en självbyggnad

Läs Homebuilding & Remodeling Magazines korta artikel – exakt hur man väljer en arkitekt.

#
Förhandsvisning
Produkt
Betyg
Pris

1

Mycket populära hemplaner

571 recensioner

£ 9,81

köp på Amazon

2

Hemplaner (hembyggnad och renovering): 330 Spektakulära brittiska stilar från konventionella till samtida

30 recensioner

£ 22,99

köp på Amazon

3

Container såväl som prefab home -planer

85 recensioner

£ 18,39

köp på Amazon

www.2020architects.co.uk: Instagram.com/2020Architects

Kom ihåg att kolla in vår Instagram för att följa projektet, kolla in resten av de automatiserade House 2.0-bloggmeddelandena samt upptäcka länkarna till alla produkter vi har använt i vår självbyggnad.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest2
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *