Hemmautomation för att bli mainstream?

Aug 11, 2022 Uncategorized

Under åren har jag sett många punkter där Home Automation enligt uppgift slutligen bröt in i mainstream. Ha har två huvudmarknader.

“Millionaire” och “hobbyisten”. Mellanplatsen (och utan tvekan den största marknaden) är fortfarande att gå med i partiet. Flera artiklar har nyligen dykt upp som återigen berättar om den överhängande ankomsten av HA till massmarknaden.

”Hemmautomation, eller länkning av enheter som stöder underhållning och media såväl som apparater, är redo för uppgången, redo att bryta ut från den begränsade tidiga adoptermarknaden och börja infiltrera den övre medelklassen, säger marknadsvaktare.

Det beror på att branschgrupper, nämligen Zigbee-alliansen (se Zigbee Buzz) och Open Services Gateway Initiative (OSGI)-är drivande för att utveckla standarder som gör det möjligt för olika enheter att prata med varandra, säger Erik Michielsen, huvudanalytiker på ABI Research ” .

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *