Homeser Update – iTunes Support

May 5, 2023 category

Homeser släpper stöd för äpplen iTunes. Nu kan du komma åt ditt iTunes Music Library från ditt Home Automation System …

”Homeser Technologies tillkännager utgivningen av sin nya plug-in för Apples populära iTunes Media Management-programvara. Det nya plug-in gör det möjligt för homeser-användare att komma åt och styra sina iTunes och iPod Audio Libraries och spellistor från Homeser. Alla Homeser Home Automation Action eller evenemang kan nu skapas för att spela artister, album, genrer och spellistor från iTunes eller iPod

”Apples iPod har revolutionerat hur människor lyssnar på musik och iTunes är det program som valts för iPod -användare. Med vår nya Itunes-plug-in gifter vi oss med den bästa musiktekniken med den bästa hemmetationstekniken. ” Staterna Mark Colegrove, marknadschef för Homeseer Technologies.

Den nya plug-in är kompatibel med iTunes v6.0 (och högre) och med alla iPod-modeller … Det nya plug-in är utformat för att ladda ner och installera i Homeser-programvaran eller i Homeser Pro-100-styrenheten direkt från Internet. När den har installerats importeras iTunes och iPod musikbibliotek och spellistor automatiskt och är redo för användning med alla homeser -evenemang eller åtgärder.

ITunes-plug-in kommer att börja leverera veckan den 5 december och kommer att finnas tillgängliga från Homeser Authorised Dealers and Distributors. Under de senaste sex åren har Homeser Technologies skapat några av de mest populära och robusta automatiseringssystemen som finns tillgängliga. Homeser Technologies flaggskeppsprodukt Homeser har varit en lösning för många nivåer av användare från uppdragskritiska system som belysningen för New York State Bridge Authority till behoven hos deras 7 000+ bostads- och do-yourselfer-användare. Homeser har vunnit många priser inklusive TechTV: s Best of CES 2004, Homeautomation Top 50, TechLiving’s Hot List för 2004 och valdes nyligen som en central integrationskomponent i alla avsnitt av Hit Fox TV -serien “Renovera My Family”. Homeser Technologies webbplats är homeser.com. ”

Pressmeddelande

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *