Ligo Bluewave Review – House Phone to Mobile Phone Gateway

Jan 30, 2023 category

Här är en gadget som kan vara fördelaktigt om du bor i en av de situationer där det bara finns respektabel mobil mottagning från en speciell plats i huset.

Med Ligo BlueWave -mobiltoettporten kan du lämna din mobiltelefon i det området där det finns signal och sedan använda en vanlig telefon någon annanstans runt huset. Din mobil måste placeras inom cirka 5 meter från Ligo Bluewave för att underhålla Bluetooth -anslutningen.

Kanske är du en av de unga sakerna som inte har en fasta telefon men vill ha fördelarna med ett DECT -multipel handenhetssystem runt ditt hem. Den lilla enheten (120x120x45mm) kan vara gratis stående eller väggmonterad och låter dig ansluta din mobiltelefon till alla normala hustelefoner, oavsett om det är sladdat eller trådlöst. Den har tre Bluetooth -anslutningsknappar på toppen och parning är en grundläggande process för att hålla ner på knapparna i cirka 6 sekunder tills den börjar blinka (parningskoden är ‘0000’).

Det finns ett USB -uttag på den sidan som gör att du kan installera firmware -uppdateringar och konfigurera några av de mycket mer avancerade alternativen. För närvarande stöder den gratis Xwizard -programvaran bara Windows (XP och högre) så inte bra för Mac- eller Linux -användare.

Du kan ansluta upp till tre olika mobiltelefoner till systemet. Till tills kommer alltid att standard till enheten på det lägsta numret för utgående samtal, men du kan välja de andra två “linjerna” genom att använda en serie nycklar på din telefon.

Du kan också fästa systemet till din landlinje också om du har ett – som anger alla samtal, vare sig det kommer in på en landlinje eller mobil kan besvaras från en handenhet.

Genom att trycka på # # på din hustelefon kommer du att initiera röstuppringningsfunktionen för din mobiltelefon om du behöver den. Inkommande samtal ges olika ringmönster beroende på vilka av de tre mobilerna de kom in på – fördelaktigt om du till exempel har ett arbete och personlig mobil.

Det ser ut som att systemet också tillåter din hemtelefon att konekt till Skype -tjänsten men det verkar som om detta har brutits vid den senaste Skype -uppdateringen, en fix utarbetas.

Ligo Bluewave finns nu för cirka £ 100.

Produktfunktioner

Ansluter upp till tre Bluetooth -mobiltelefoner

Fungerar med någon sladdad eller trådlös hemtelefon

Plug-and-play: One Touch Activation

Bluetooth -anslutning

Ligo Bluewave finns nu från Amazon: www.ligo.co.uk/bluewave

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *