Sling media lanserar Slingbox i Storbritannien

Apr 11, 2023 Uncategorized

Det verkar som om vi fick lite av en skopa igår. Här är detta morgnars officiella pressmeddelande från Sling Media vid Storbritanniens lansering av Slingbox …

”London, Storbritannien-30 maj 2006-Sling Media, Inc., ett digitalt livsstil Consumer Electronics Products Company, meddelade idag att dess prisbelönta Slingbox ™ nu är tillgängligt att köpa över hela Storbritannien. Slingboxen erbjuds både i butik och online från DSG International PLC, som ursprungligen säljs uteslutande genom sin dator Superstore Chain PC World och på www.pcworld.co.uk. Slingboxen kommer också att finnas i Currys och de nya currys. Digital -butiker under de kommande fyra till sex veckorna. Slingboxen finns i Storbritannien för £ 179,99 inklusive moms.

”Lanseringen av Slingboxen på den brittiska marknaden och i slutändan till den europeiska konsumenten är en betydande milstolpe för Sling Media när vi fortsätter att bygga ett världsomspännande fotavtryck och leverera samma kundupplevelse internationellt som vi gör idag för kunder i USA och Kanada , ”Sa Blake Krikorian, medgrundare och VD för Sling Media, Inc.” Vi är också glada över tidpunkten för lanseringen med VM som startar drygt en vecka från idag. När spelet är på kan England -fans med en Slingbox titta på hemmalaget från oavsett var de är: halvvägs runt om i världen, fastnat på jobbet eller helt enkelt runt hemmet. ”

Den europeiska versionen av Slingboxen är skräddarsydd för den brittiska marknaden och har en integrerad PAL-analog/digital tuner med DVB-T-stöd, vilket ger kunderna tillgång till Freeview-programmering från deras flygströmmar till en bärbar dator eller stationär dator. Dessutom styr Slingbox ett brett utbud av freeview, digital kabel och satellituppsättningar som finns tillgängliga på den brittiska marknaden inklusive de som erbjuds av Sky, HomeChoice, NTL och Telewest.

Samtidigt släpper Sling Media en ny version av SlingPlayer PC -programvaran i samband med Slingbox -hårdvaran. SlingPlayer PC Version 1.1 är nu tillgänglig för Storbritanniens kunder och stöder 16: 9 widescreen-video, förbättrade favoritkanaler Organisationsfunktioner och möjligheten att anpassa utseendet och känslan av programvaran med en rad förinstallerade eller användarskapade skinn.

Slingbox, som en av de hetaste konsumentelektronikprodukterna för 2005 av både U.S-industrin och nationella publikationer, är en banbrytande konsumentelektronikenhet som gör det möjligt för konsumenterna att titta på deras vardagsrums-TV-programmering varifrån de är genom att vända praktiskt taget alla internetkopplade fönster -Baserad dator i en personlig TV. Slingboxen omdirigerar, eller “Placeshifts”, en enda live -TV -ström från en grundläggande flyganslutning, kabelbox, satellitmottagare eller personlig videoinspelare (PVR) till tittarens dator – som ligger var som helst i hemmet, kontoret eller på språng via Internet.”

Tillgänglig nu på PC World: Sling Media UK

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *