Sonoff RF Bridge konverterar 433MHz -enheter till WiFi för smarttelefonkontroll

Jun 1, 2022 category

Här är en ekonomisk liten enhet som kommer att vara av intresse för alla som använder 433MHz i deras smarta hemuppsättning.

Sonoff (känd för sin lågkostnad WiFi Smart Switch) gör också en RF-bro som kan användas för att konvertera många 433MHz RF-fjärrkontroller och enheter till Wi-Fi-kontroll.

2,4 GHz 802.11b/g/n -enheten kan styra upp till 16 enheter och stöder många 433MHz RF -fjärrstyrda produkter, såsom switchar, uttag, glödlampor, dörröppnare etc.

Dessutom kan du använda den gratis iOS / Android -appen för att ställa in upp till 8 scheman / nedräkningar / looptimers för att slå på / av de RF -kontrollerade produkterna. Det fungerar med Amazon Alexa och Google Home också för röstkontroll.

Används med en dörr / fönstersensor eller en rörelsedetektor PIR och du kan ta emot push -larmmeddelanden till din smartphone.

154 recensioner

Sonoff RF Bridge 433MHz trådlös RF -switch wifi rf fjärrkontroll, ir rf allt i en automatisering lärande universell fjärrkontroll, smart hemnav för garageportljus, kompatibel med Alexa

köp på Amazon

Finns för mindre än £ 20. Kolla in länken och videon nedan för att ta reda på mer

www.itead.cc

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest1
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdatering på 2021-10-04 / Affiliate Länkar / Bilder från Amazon Produktannonsering API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *