Intesets 15 Terabyte AV Home NAS

Mar 20, 2023 Uncategorized

Inteset har avslöjat sin nya 15 Terabyte, Teraraid XV-NAS-lagringsserver. Enheten riktar sig kvadratiskt på High End Home AV -marknaden och dess design innebär att den är grunt nog (18 ″) för att passa in i ett AV -rack …

Den senaste i sin serie av Teraraid ™ -enheter, XV-NAS är en nästan tyst, 15 vik, Hot Swappable, RAID 6, A/V-fokuserad, nätverksbyggnad lagringsserver (NAS). 5U-systemet är bara 18 tum i djupet vilket gör det till den enda NAS-enheten med hög kapacitet på marknaden unikt utformad för ett A/V-rack. Servern är förgjorda med höghastighet, lågeffekt, tyst, 24 × 7, Seagate-hårddiskar som är specifikt för multislutande videotillämpningar.

“Med valet av Seagate-enheter med hög kapacitet för Intesets A/V NAS-system visar Inteset sitt åtagande att tillhandahålla den mest pålitliga, optimerade lagringen för sina kunder,” säger Bill Schilling, chef för Global Marketing for Seagate. ”Tier 2 Nearline-applikationer, särskilt med video, är ganska datakrävande på grund av de stora sekventiella volymerna av data som används. Seagate är nöjd med att arbeta med Inteset för att hjälpa dem att tillgodose sina datalagringsbehov för A/V NAS. ”

Dessutom är systemet förkonfigurerat för att arbeta med Intesets mediebibliotek för film, musik, hemvideo, bild och inspelat TV -innehåll. Teraraid ™ XV-NAS använder företagsnivå, CPU, RAID och Gigabyte Ethernet för att stödja flera videoströmmar med hög bandbredd. Via Inteset Heartbeat Monitoring Service ™ kan installatörer välja att ta emot e -postvarningar om det finns några problem som en misslyckad hårddisk eller dålig fläkt. Inteset skickar automatiskt en ny enhet över natten om en dålig upptäcks. Den huvudlösa enheten kan enkelt hanteras från alla webbläsarklient med den medföljande hanteringsprogramvaran. Systemet kommer att finnas tillgängligt direkt till Inteset -återförsäljare såväl som genom andra distributionskanaler som ska tillkännages.

“Med HD-innehåll på uppgång, särskilt från hemvideor, inspelade HDTV och Blu-ray-filmer, behövs massiv lagring mer än någonsin,” säger David Hirsh, inteset chef för affärsutveckling. ”XV-NAS erbjuder installatörer en ny klass i energieffektiv, tyst, företagsnivå, A/V-stillagring. Kunder kan automatiskt replikera sitt Inteset Media -bibliotek över hem och komma åt det från webben. De kan också öka kapaciteten genom att helt enkelt lägga till enheter. Vi är mycket glada över att vara de första som erbjuder en sådan enhet till denna marknad, fortsätter Hirsh.

Teraraid ™ XV-NAS-enheterna finns i två olika smaker baserat på skivutrymmebehov och kostnad. Alternativen inkluderar 15 och 7 terabyte -konfigurationer för en MSRP på $ 14 495 respektive 10 995 dollar. Enstaka enheter kan också köpas för heta bytes reservdelar.

www.inteset.com [Tack Julie]

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *