D-Links nya HD Wi-Fi-kamera med AI-baserad rörelsedetektering

Jul 29, 2022 category

Tidigare i år på CES, tillkännagav D-Link sin nya Mydlink Smart Full HD Wi-Fi-kamera (DCS-8325LH) med ‘Intelligent Ai- Baserad rörelsedetektering ‘. Vi fick tag på en het från produktionslinjen och vi har testat den de senaste månaderna.

Funktioner

Denna 1080p (1920 x 1080 A 30 fps) inomhuskamera har en utmärkt vidvinkel 3mm F2.0 -objektiv med ett 126 ° horisontellt synfält. Vi tyckte att detta verkligen var användbart i vår testning och vi kunde passa hela vardagsrummet med kameran placerad vid sidan av vår TV.

Kameran stöder 2,4 GHz 802.11n/g trådlös WPA/WPA2/WPA3 (IPv6 stöds) och Bluetooth Low Energy 4.0 för installation med appen (ca dimensioner 11 cm hög x 8,5 cm bred x 7,5 cm djup).

Den har en inbyggd mikrofon och högtalare för 2-vägs ljud så att du kan prata med din familj eller till och med dina husdjur. För extra lugn i sinnet säger D-Links att de använder AES128-krypterad video- och ljudströmning. Den förbrukar maximalt 7W som används.

Den integrerade nattvisionen är effektiv i totalt svart på upp till 5 meter. Det finns ett mjukt klick när nattvisionen slås på eller av när filtret rör sig.

AI rörelsedetektering

Kameran har också intelligent rörelsedetektering med förmågan att ställa in virtuella resor med persondetektering vid en gräns (upp till 4 zoner).

Avancerad, intelligent rörelsedetektering med multizonrörelsedetektering, persondetektering, gränsöverskridande upptäckt och skapande av prioriteringszon

Appen ger push -aviseringar tillsammans med ett meddelanden som – en person upptäcktes. Här är ett exempel på min Apple Watch. Det finns ingen port vidarebefordran eller annan router rolig verksamhet här, allt fungerar bara.

Du kan sedan visa klippet på din smartphone och ladda ner det till din kamerarulle så att du också har en lokal kopia.

Vi såg några fantommeddelanden där solen tycktes lura systemet att tro att någon hade korsat tröskeln vi ställde in.

Inspelning

Som med de flesta moderna säkerhetskameror kan du spela in till en molntjänst med priser som sträcker sig från 2,49 € till € 9,99 per månad beroende på antalet kameror och hur många dagars lagring du behöver …

Användare kan dra nytta av den gratis MyDlink-molninspelningen, som lagrar spelade in videor i 24-timmars i sin personliga molnlagring. Alternativt finns också ett antal betalda alternativ som erbjuder inspelningsretention av upp till 30 dagar av bilder.
D-länk

Till skillnad från många andra system kan D-Link-enheten också använda sitt inbyggda microSD-kortplats för lokal inspelning också och med stöd för microSDXC-kort upp till en maximal kapacitet på 256 GB bör du inte fastna för utrymme.

Kameran stöder också onvif till en NAS för att lagra inspelningar istället …

Kameran överensstämmer också med ONVIF -profil S. Detta ger användarna ytterligare flexibilitet när de integreras med kompatibla nätverksvideoinspelare (NVR) och Video Management Systems (VMS).
D-länk

Integration

Så hur är det med smarta hemintegrationer? Tja DCS-8325LH fungerar med MyDLink-appen och MyDlink Smart Home-enheter.

Dessutom finns det IFTTT -stöd tillsammans med röstkontroll via Amazon Alexa och Google Assistant.

Dom

Betyg: 4 av 5.

Detta är en tuff sektor av marknaden just nu med många lägre kostnadsalternativ tillgängliga. Men den nya DCS-8325LH är en märkta 1080p HD-trådlös kamera med en användbar vidvinkellins, en snabb problemfri installation, 2-vägs ljud, nattvision, AI och lokal inspelning. Och vi anser att det kommer att kryssa av de flesta rutorna för de flesta människor för det mesta.

Finns från Amazon: dlink.com

Försäljning

38 recensioner

D-Link DCS-8325LH 1080P kamera med AI-rörelsedetektering

Premiumkamera – 4x Digital Zoom, Natt -visning upp till 5m och 1080p Full HD -upplösning ger en tydlig bild av ditt hem eller företag
Gratis smart, AI-baserad rörelsedetektering-stöder persondetektering, multi-zonens rörelsedetektering, gränsöverskridande upptäckt och definiera prioriterad zon
Snapshots och videoklipp – Spara videor och ögonblicksbilder på din smartphone via MyDlink -appen eller på distans till din personliga MyDlink -molnlagring

£ 85.99

Köp på Amazon

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest10
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *