ActionTec ZControl

May 2, 2023 category

ActionTec har tagit en av Innovations Awards på CES -utställningen med sin nyligen avslöjade ZControl (ZCHAV1) som kommer att erbjudas från nästa månad till cirka $ 400 – “ZControl ger dig möjligheten att omedelbart lägga till konsumentgadgetsar Till nätverket som IP -kameror, termostater, drivna nyanser, garageportar eller lampor, samt sedan hantera dem, inte bara från någon typ av plats i ditt hem, men var som helst i världen där du kan få tillgång till internet. Dessutom kan du fånga samt lagra alla typer av aktiviteter som registreras av alla typer av dina IP -kameror. Med ZControl ™ kan du ta med dig ditt hus vart du än går.

ActionTec förvandlar det ödmjuka husnätverket till ett totalt såväl som kraftfullt husadministrationssystem med det nya ZControl ™. Tidigare var husnätverk begränsad till att länka datorer, skrivare såväl som spelkonsoler för vardagliga uppgifter som datadelning. ZControl ™ ger dig dock möjligheten att omedelbart lägga till konsumentgadgets till nätverket som IP -kameror, termostater, drivna nyanser, garageportar eller ljus, samt sedan hantera dem, inte bara från någon typ av plats i ditt hem Men var som helst i världen där du kan få tillgång till internet. Dessutom kan du fånga samt lagra alla typer av aktiviteter som registreras av alla typer av dina IP -kameror. Med ZControl ™ kan du ta med dig ditt hus vart du än går.

Att utvidga husnätverket till nästan alla typer av gadget i Homethe ZControl ™ tar “Total House Control” från ett virvar av felaktiga såväl som vanligt inkompatibla prylar samt system till en konsekvent, enhetlig upplevelse oöverträffad såväl som användbarhet som användbarhet . ZControl ™ är inrymt i ett litet, oobastiskt plastfodral och kan automatiskt upptäcka kompatibla prylar såväl som förkonfigurera dem, samtidigt som de använder konfigurationsguider för att ställa in andra nya enheter, apparater och tjänster. Alla dina lampor, rörelsedetektorer såväl som IP -kameror kan nås från ZControl ™ utöver termostater, elektroniska nyanser såväl som persienner, såväl som till och med gårdar såväl som trädgårdselement som automatiska sprinklers. Föreställ dig att resa i Europa, såväl som att du väljer ditt krav på att inspektera dina tonåriga barn, vattna din gräsmatta, stänga nyanser, slå på ett ljus i hushållsrummet eller stänga garageporten. Du kan göra detta såväl som mer med klick på en knapp på din mobiltelefon. Det är verkligen så enkelt.

Ett enkelt gränssnitt för att hantera din Homerunning ovanpå en rad underliggande protokoll, ZControl ™ levererar ett tydligt, konsekvent gränssnitt som gör att du snabbt kan visa ditt hem, oavsett om du tittar på TV i vardagsrummet och surfar på webben på webben eller logga in på en dator över hela landet. Kontextbaserade skärmar gör det möjligt för olika individer att anpassa gränssnittet för att lyfta fram de uppgifter de tänker på viktigast, att bli av med förvirring på skärmen.

ZControl ™ designades från marken lika mycket som att vara pålitlig och problemfri. Baserat på ett operativsystem med öppen källkod innehåller ZControl ™ på samma sätt ett omfattande hjälpsystem som håller dig informerad och leder dig med alla typer av svårigheter du kan stöta på. Förutom i det osannolika fallet att något verkligen går fel med ZControl ™, kan du komma i kontakt med en fjärrtekniker som kan “praktiskt taget ange” ditt system samt reparera alla typer av problem.

Anslut till klick på en knappoffer ännu mer enkelhet, ZControl ™ kan lägga till andra Zwave-aktiverade prylar genom att bara trycka på Discovery-knappen på framsidan av ZControl ™, samt klicka på lämplig knapp på den andra ZWAVE-enheten. Den andra gadgeten kommer sedan omedelbart att läggas till i ditt nätverk. Att automatisera ditt hus har aldrig varit enklare!

Digital Life with ZControl ™ The ZControl ™ är till skillnad från någon typ av andra husnätverk eller gadget som erbjuds idag. Med sin kapacitet till både skärmen såväl som att hantera ditt hus från avlägsna (eller inte så avlägsna) platser, tillsammans med sina husnätverk och strömningsfunktioner, integrerar ZControl ™ prylarna i ditt hem till en fantastisk grad, förutsatt att du får dig att få dig Tillgång till nästan alla elektroniska objekt, nästan var som helst. Ta hantera ditt liv med ActionTecs ZControl ™. ”

www.actiontec.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *