Video: New Philips Shade Go Portable Zigbee Light

Sep 6, 2022 Uncategorized

Philips har avslöjat det senaste tillskottet till deras Zigbee Managed Wise Home Lighting -sortiment.

Skuggan går (Hugo?) Är en lampa som kan lossas från dess eladdare som ska tas någonstans runt ditt hem, inifrån eller ut.

Det tar ungefär en timme såväl som en halv att avgifta såväl som det kommer att erbjuda dig med upp till 3 timmars kopplad belysning. Philips säger att lampan kan skapa 16 miljoner färger och innehåller 5 patenterade “naturliga dynamiska effekter”:-

Mysigt ljus, söndagskaffe, meditation, förtrollad skog samt nattäventyr. Du kan också ställa in den för att långsamt förbättra ljusintensiteten för att väcka dig noggrant på morgonen.

Lampan kan hanteras den gamla modemetoden från knappen på baksidan. Men när du är ansluten till den trådlösa Zigbee -bron kan du hantera den genom IFTTT såväl som iOS såväl som Android -skugg -appar för att ställa in timers, aviseringar, larm och geofencing.

Till och med integrera den i din fulla husautomationskonfiguration med Shade API. Philips -lampan kommer också att göra det möjligt för dig att förlänga din Ambilight TV -belysning för att förlänga film- eller spelmiljön runt hela rummet.

Philips Shade Go erbjuds från Amazon.

590 recensioner

Philips Shade Go Portable Color Altering LED Wise Table Lamp (kompatibel med Amazon Alexa, Apple HomeKit samt Google Assistant)

Lifetime så mycket som 20 000 timmars elnätet 50-60 Hz

£ 69.99

köp på Amazon

meethue.com: mer kloka husbelysning inlägg

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *