DIY Easter Centerpiece

Aug 6, 2022 Uncategorized

Ganska pasteller, chokladägg samt Sunday Morning -vandringar med den hoppiga Golden, Darcy, gör mig otålig för den kommande säsongen. Vad ett drag i slutet av vintersäsongen är.

Jag kände en ytterligare klåda för våren den senaste helgen, så jag ställde så mycket som att arbeta på ett DIY -mittpunkt för vår påsklunch. Följ med mig vid mitt hantverksbord för ett enkelt såväl som prisvärt pappers-mâché-jobb för att ge ditt hus ett glädjande nick till våren. Bjud in ungdomarna att hjälpa också!

Jag upptäckte dessa skumägg på Deserres men du kan också upptäcka dem i dollarbutiker.

Jag valde en limblandning snarare än det konventionella mjölet såväl som vatten. Du kan också använda Mod Podge men vitt lim är billigare såväl som tekniken för detta hantverk. Blanda två delar lim såväl som en del vatten i en skål.

Du kan upptäcka blommiga servetter såväl som ljust vävnadspapper nästan över hela denna tid under året. Båda är den perfekta tjockleken men ser till att du separerar servetter. Ripp sedan papperet i ojämlika remsor.

Förpacka pappersremsorna runt dina skumägg samt polska med generösa mängder lim. Sätt åt sidan på ett kabelställ för att torka i några timmar.

Faux Bird’s Bones erbjuds i många hantverksbutiker men jag valde att gå den billigare vägen samt använda brun presentkorg som strimlar från Michaels.

Använd alla typer av strimlar eller halm för att organisera ett bo i en cloche eller burk. Jag köpte den här stora glasburk på Homesense för länge sedan, samt valde att placera boet boet inuti för en vacker skärm.

Jag identifieras för att skaka av de sista bitarna av vintern, pronto.

Fotokrediter:
1-6. Floriana Paonessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *