Bästa semesterhem: Färska eldstadsdekorationsidéer

Mar 29, 2023 category

En dekorerad öppen spis är avgörande för att få den semesterkänslan – det är den perfekta platsen att visa upp specialdekorationer eller hänga en frodig krans, och var annars skulle strumporna gå? Här är några drömmande exempel för att inspirera din festliga dekoration.

I ett utrymme som är allt glamour är en enkel mantel i en skarp vit nyans den perfekta utställningen för en opolerad krans, som lägger till naturlig struktur och den festliga doften av vintergröna till rummet.

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: House & Home November 2014 -nummer

Designer: Betty Theodoropoulos

I detta ljusa vardagsrum är modern arkitektur-som en enkel, renfodrad öppen spis-en fantastisk bakgrund för Woodsy Holiday Decorating. Få ett liknande utseende genom att hålla sig till en jordnära palett (förbrända orange och koppartoner kan ge den semestern) och integrera massor av naturliga strukturer. Enkelhet är nyckeln: hoppa över glödlampor och ornament till förmån för ett pared-back-träd och hänga osmyckade säckvävstrumpor.

Fotograf: Donna Griffith

Källa: House & Home November 2013 nummer

Designer: Grace Castaneda

Flanked av fönster och sitter strax under en rustik gevärskrona, är spisen kontaktpunkten i detta rymliga rum. Det är utsmyckat i en krans av grönska och magnoliablad, som tar upp de rostiga tonerna i trädets dekorationer och ekar skuggan av läderklubbstolarna.

Fotograf: Virginia MacDonald

Källa: House & Home November 2010 nummer

En utsmyckad spegel, här toppad av matchande ramar, är en Trad -kontrapunkt till denna eleganta, moderna öppen spis. I stället för glödlampor eller pinecones, ligger det sweet ceramics och andra prydnadssaker i girlanden för en mycket mer personlig touch.

Fotograf: Janis Nicolay

Källa: House & Home December 2014 nummer

En stenklädd öppen spis ger utomhus charm till denna rymliga matsal. Den höga manteln är en idéplats att visa en samling vintage serveringsbrickor, som lägger till subtil glans i utrymmet och plockar upp på de höga ljusstakarna på bordet.

Fotograf: Virginia MacDonald

Källa: House & Home November 2014 -nummer

Designer: Tim Johnson

En överdimensionerad gren är ett organiskt tillskott till denna polerade mantel, vilket subtilt lägger till strukturen till den polerade marmor -omgivningen. Lägg till pinecones med jämna mellanrum för en annan naturlig hit och för att plocka upp de rika trätonerna i rumets möbler.

Fotograf: Michael Graydon

Källa: House & Home December 2013 nummer

Designer: Tommy Smythe

I detta mysiga vardagsrum lägger en härlig gjutjärnspis till (bokstavlig) värme-och en mod hit av matt svart. Förvara din ved i en rustik låda för en dubbel dos av naturlig struktur och häng spisstillbehör på en söt gevärformad krok, vilket håller dem användbara och känns festliga samtidigt.

Fotograf: Monic Richard

Källa: Maison & Demeure november 2010 nummer

Ett förfinat utrymme med Trad Silhouettes och Luxe Surfaces kan fortfarande känna roliga och nyckfulla för semestern. Godisfärgade dekorationer och några knäppa stunder-som modpolka-strumpor eller den enorma päronformade kudden, till exempel-är en lekfull kontrapunkt för denna imponerande marmor spis. Däck ut manteln med viNtage -dekorationer i vackra nyanser för en söt viktoriansk vibe.

Fotograf: Virginia MacDonald

Källa: House & Home November 2012 nummer

Glittering Baubles pryder trädet och kransen och ger en glam kontrapunkt till den snidade stenen på spisen omgivning. Höga kvicksilverglasvaser är en annan hit av glans, och de plockar upp på soffbordets kvicksilverglasvas och ljusstakar, som sträcker sig den luxe vibe i rummet.

Få fler idéer om semesterdekoration.

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: House & Home November 2012 nummer

Designer: David Overholt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *