Rowhouse Reno: Att välja belysning

Sep 1, 2022 Uncategorized

Förutom våra renoveringar de senaste månaderna har jag fokuserat på inträde i hemmet i dag. När allt kommer omkring är det din allra första uppfattning när du öppnar dörren. Det svåraste för mig – nu när vi har öppnat den primära nivån – är att siktlinjen från posten går all metod på baksidan av huset. Så varje beslut jag fattar i vardagsrummet, köksområdet och tillbaka sittutrymme måste alla vara sammanhängande eller definitivt kontrasterande.

Eftersom vi inte har möbler eller köksskåp ännu har jag konsumerats av belysningen. ska allt matcha? Vilket utrymme ska vara kontaktpunkten? Den andra svårigheten är att vi medvetet beslutade att inte göra en hel del infällda ljus – vi är inte stora fans av dem – men det gör det ännu svårare att upptäcka fixturer som fungerar tillsammans och på samma sätt ger tillräcklig belysning. För att göra det svårare gillar jag så många olika belysningsstilar. Här är ett exempel på vad jag har gillat för hemmet men vi är fortfarande inte säkra på vad som fungerar tillsammans …

Vacker mässinghänge från Oji & Design.

Cool Sculptural Spica Light av Iacoli & McAllister.

Jag gillar den matta ytan såväl som guldglödet på insidan av dessa hängen från Oliver Yaphe.

En klassiker! Jag tror att Nelson -hängen med stil inom räckhåll kommer att ge stort ljus.

SkyGarden S1 -hängen från FLOS – på samma sätt med stil inom räckhåll – har en underbar gipsträdgård på insidan.

Dessa West Elm-halvflushfästen är en fantastisk kostnad och kommer att smälta långt in i det vita taket.

Denna Thomas O’Brien hängande lampa från cirka belysning är extremt stilig.

Jag har alltid gillade Mercury Glass så bra som vi ser mycket mer av det på sistone. Detta från West Elm har en industriell kant.

Ett ständigt populärt skolhusljus från föryngring. Jag tror att dessa ser fantastiska ut i kök och är en fin alternativ till det tröttande flush-monteringen.

Så nu vad? Jag har alla dessa stilar som jag gillar men vad kommer att fungera i vårt hus? Som konstdirektör gjorde jag några testmock-ups så jag kan få en bild av hur olika val skulle se ut. Som jag sa, jag har den svåra siktlinjen längs huset. Just här är tre val som jag försökte – tittar med köket (vänster) såväl som att titta från ingången till köksområdet såväl som baksidan av hemmet (höger).

1. Vit + svart

2. Vit + mässing

3. Allt vitt

Jag tror att vi kommer att vänta tills trappan är klar, köket är i såväl som kanske vissa möbler är på plats innan vi fattar ett slutligt beslut. Men jag skulle vilja förstå vad du tror fungerar bäst! kommentera nedan.

Om du missade mina tidigare inlägg på Reno, klicka här.

Fotokrediter: 1. OJI & DESIGN2. Iacoli & McAllister Spica Light, Goodsie.com 3. Warm Circus Pendants, Oliver Yaphe4. Nelson Saucer Pendant Lamp, stil inom räckvidd5. SkyGarden S1 av Marcel Wanders för flos, stil inom räckvidd6. Contour Semi-Flush Fixture, West Elm7. Thomas O’Brien Medium Goodman Hanging Lamp (TOB5091), Circa Lighting8. Industrial Pendant in Mercury, West Elm9. Jefferson traditionell flush-takfixtur, föryngring10-12. Mandy Mals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *