En kort historia av X10

Jul 9, 2022 Uncategorized

HomeToys har en mycket intressant historia av X10, OK, så det är exakt vad du skulle kalla kort, men då var ingen av boken som är titel jag parafraserar, och om det var tillräckligt bra För en lucasiansk professor i matematik är det verkligen bra nog för mig.

Dave Rye har varit med X10 i 30 år, och inlägget är att fira det faktum, så nästa gång du förbannar din X10 eftersom det är för långsamt eller din lampmodul inte har mjuk start, synd den här killen !! Som han säger … ”Jag var 23 år gammal när jag gick med i Pico. Det var för 30 år sedan, jag var liten då, jag är en farfar nu ”

Läs hela artikeln.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *