Dekoration med ägg

Apr 2, 2023 category

ägg har alltid haft en specifik fascination för mig. När jag var 12 presenterade mina föredragna tee -skjortor Get Crackin ‘logotyp. Jag har önskat en Arne Jacobsen äggstol från den tiden jag använde den skjortan. Förutom i mitt ideala hus en dag kommer jag att tillbringa lata eftermiddagar med blötläggning i ett äggformat badkar. Temat är symboliskt för nya början, särskilt passande på våren, men jag tror att den grafiska formen ger klass-A-stil när som helst.

Arne Jacobsens fantastiska äggstol stjäl rampljuset, även från Marilyn Monroe.

Ovanför, äggkoppar från menyn Sport Verner Pantons färgglada geometri 1 textildesign, som vann den amerikanska priset på globala stil 1963.

Äggskal producerar arresterande konst i ett traditionellt vitt kök.

Vårens idealiska accentkudde från Thomas Paul.

Fotokrediter:
1. Meny Panton Eggcup
2. Paul Costello Photography
3. James Tse Photography
4. Thomas Paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *