Det bästa värdet för att starta din HomeKit Smart Home Setup

Oct 27, 2022 Uncategorized

Detta Philips Color Kit kostar för närvarande £ 59.99 för 2 x färgvita LED -glödlampor plus det nya V2 -navet som stöder Apple HomeKit. Eftersom navet vanligtvis är 49,95 £ på egen hand är det bra värde.

Du kan få mycket mer av dessa vita 9W LED-färglökor till £ 14,99 och till det priset finns det inget behov av att ens överväga de billiga tredjepartsalternativen (och de rörliga målartiklarna som rör deras stöd från Philips).

Vi installerade dem hemma hos det automatiska hemmet och ansluter färgnavet och glödlamporna till vårt SmartThings -system.

Kolla också in detta £ 29.99 -kit av glödlampa och fjärrkontroll som är fantastiskt för att behålla lokal kontroll i rummet. Nu behöver vi bara en mer prisvärd färgversion – kom igen Philips, vi vet att du kan göra det!

1 569 recensioner

Philips Color White A19 E27 60 W Equivalent Smart Bulb Starter Kit (2 färgvita glödlampor och en bro, kompatibel med Amazon Alexa, Apple HomeKit och Google Assistant)
Med allt du behöver för att komma igång kommer detta lättanvända kit med två A19 E27-färgvita LED-lampor, som kan passa konventionella bordslampor och Philips Color Bridge som kan styra upp till 50 lampor
Installera LED -lamporna som du skulle installera vanliga glödlampor; De är förpackade med Color Bridge, som gör att du kan styra smarta lampor och utrustade lampor och takljus med hjälp av Philips Color-appen
Expandera enkelt ditt belysningssystem med tillbehör (säljs separat), till exempel en färgdimmeromkopplare, färgkran eller färgrörelsessensor.

£ 61,60

komma på Amazon

Dessa satser går in och ut i lager ganska regelbundet på Amazon men jag placerade mitt köp medan jag slutade och fick det ungefär en vecka senare.

Så vad väntar du på, tiden för att börja berätta för Siri att tända lamporna

meethue.com: Tillgänglig från Amazon

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *