New Yale CONEXIS L1 SMART DOOR LOCK

Oct 6, 2022 category

Det nya CONEXIS L1 SMART LOCK FRÅN YALE sätter dig helt kontroll över din dörr, så att du kan konfigurera, kontrollera och låsa upp ditt hem allt från din smartphone via en Bluetooth -app.

För högsta sinnesfrid kan du skapa och skicka mobilnycklar till familj och vänner och hålla reda på vem som kommer och går helt enkelt med din smartphone. Tack vare den nya twist and go -funktionaliteten kan du också vrida din telefon 90 grader för att låsa upp din ytterdörr, samt att ha valet av väsentligt tagg, väsentligt kort eller telefontagg, beroende på din preferens.
Och oroa dig inte om den elektriska kraften går ner! Det smarta låset drivs av fyra AA -batterier och skickar ett varningsmeddelande till din smartphone när batterierna börjar köra lågt. Den har till och med en säkerhetskopieringsport på säkerhetskopiering på sin externa sida, som kan användas för att driva låset i händelse av ett platt batteri.

Att känna sig säker och skyddad är en bör för alla husägare. Förutom ett manipuleringslarm uppfyller det smarta dörrlåset PAS24 säkerhets- och säkerhetsstandard. Lätt att installera, låset är kompatibelt med många multipointlås på marknaden och kräver endast en enda skruvmejsel och bandmått för att passa.
När de är kopplade till en Yale Wireless -modul kan användare ansluta CONEXIS L1 till andra Yale Smart Products, inklusive Yale Smart Home Alarm eller Smart CCTV -sortimentet, som sedan kan styras med den helt gratis Yale -appen. Alternativt kommer låset också att ansluta till ledande smarta hemsystem när lämplig modul är monterad.

Försäljning

1 400 recensioner

Yale SD-L1000-C CONEXIS L1 SMART DOOR, APP CONTROL, KEY/TELEFONTAGS, Fjärrlås/upplåsning, Chrome Finish

KEYLES – ger dig friheten att skydda ditt hem utan behov av en nyckel.
Enkel att passa – lämplig för många PVC- och kompositdörrar, endast en skruvmejsel krävs.
BSI -godkänd – Världen första BSI -godkända smartlås.

£ 164,25

köp på Amazon

www.yale.co.uk/smart-living: Tillgänglig från Amazon

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *