20-årsjubileumsfirandet: Vinn ett Lifetime Plex Pass till ett värde av £ 120

Nov 17, 2022 category

för att hjälpa till att fira vårt 20-årsjubileum har vi ett berg med fantastiska priser att ge bort tack vare mycket generöst stöd från våra mycket älskade smarta hemföretag. För att starta här är din chans att vinna en av två Lifetime Plex -pass värda £ 120 vardera!

Du vet nu att vi har varit enorma Plex -fans sedan de första dagarna, redan innan Plex var Plex. Under de senaste åtta åren har det varit ett privilegium att få vara på periferin av en organisation som drivs av några otroligt begåvade och bara jävla trevliga människor. Tack till Plex -teamet för deras stöd från det automatiserade hemmamiljön.

Priset

Plex stöder ett stort utbud av hårdvara och Plex Pass utvidgar den redan omfattande funktionsuppsättningen i den gratis versionen genom att ge åtkomst till premiumfunktioner som hanterade användare, mobil och molnsynkronisering och CAM -uppladdningar samt tidig åtkomst till de aktuella versionerna.

** Compeition stängd **

Grattis till Automated Home Forum-medlemmar Noel-Pilot och Markcs för varje Winning A Lifetime Plex Pass!

Låt oss få en bra lista över filmrekommendationer tillsammans att njuta av på våra Plex -inställningar. Så för en chans att vinna en av de två livstidskorten värda £ 120, dela bara titeln på din mycket älskade film (eller din topp 3 om du vill) i den här tråden på våra forum. grundläggande som det.

Vi kommer att hålla denna tävling öppen fram till slutet av januari 2016 så att du har gott om tid att komma in. De två vinnarna kommer att valts slumpmässigt och tillkännages här då. Denna giveaway är öppen över hela världen (ditt Plex -användarnamn kommer att krävas) och vår normala tävlingspolicy gäller. lycka till allihopa!

plex.tv: läs alla våra plex -inlägg

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *