Smart Building Innovation in Mass Production

Aug 30, 2022 category

Wise Homes, som tidigare kan erhållas av pionjärer endast är nu enkla att köpa. Intelligent byggnadsinnovation erbjuds som ett totalt paket med automatiserad skräddarsydd för klientkrav. Idén är baserad på COBA (ansluten öppen byggnadsautomation). COBA producerades i ett standardiseringsjobb för företag som representerar olika branscher, liksom nu i omfattande industriellt bruk. Intelligenta byggsystem erbjuder yttersta komfort genom att optimera temperatur, luftkvalitet inomhus, belysningsförhållanden utöver säkerheten. Den intelligenta byggtekniken, som hanteras av såväl omständigheter som individuella behov, erbjuds nu som ett totalt paket med automatiserad skräddarsydd för klientkrav.

Drömmarna om House Automation har produktiserats till en snabbt köpbar lösning. På grund av omfattande produktutveckling har den globala ledande kanten stannat kvar i Finland. Tjänsten som upprättats av HomeSoft är mycket mer bekväm och effektiv än försöken på nittiotalet. Erfarenheterna från de tidiga adoptörerna har beaktats, liksom nu den äkta handlingen börjar, kommenterar Risto Linturi, Pioneer of House Automation. Effektiv massproduktion av individuellt skräddarsydda tjänster är den nya aspekten av lösningen. Resultatet är högsta kvalitet till mycket liten kostnad.

Den allra första landsomfattande kedjan som tillhandahåller den intelligenta anläggningens administrationstjänst är Lalo. Konceptet, som är baserat på de öppna COBA -gränssnitten, har produktiserats av HomeSoft OY. Det är enkelt att köpa tjänsten med ett kontrakt. Tidigare var en byggare av ett fristående hem tvungen att erbjuda med så många som fyra olika leverantörer. Nu är Automation förpackad med resten av byggtekniken, liksom klienten får det övergripande paketet som en vändlig lösning, Pasi -typ från Lalo -kedjan berättar såväl som tillägger: Intelligent anläggningsadministration ger oss möjligheten att tjäna vår klient I en mycket mer mångfaldig metod än tidigare, eftersom informationen om en servicekrav omedelbart når de bästa personerna. En byggare av ett hushållshus, säger Kenneth Nylund, som nyligen köpte en intelligent anläggningsadministrationslösning, säger: Välj den här tjänsten som den tjänst som den Prestanda verkar exceptionell liksom det var enkelt att köpa.

Kärnan i idén är byggnadssystemet COBA (ansluten öppen byggnadsautomation). COBA tillhandahåller ett typiskt gränssnitt till alla anläggningsadministrationssystem: uppvärmning, kylning, ventilation, belysning, användningsmätning, få tillgång till såväl som närvaro, videoövervakning utöver inbrottstjuv, avslutas såväl som luftfuktighet. Integrationen gör det möjligt för systemen att arbeta perfekt såväl som att hanteras efter behov såväl som situationer. Den effektiva, efterfrågan hanterade stilen såväl som applikationsprocessen är baserad på öppna gränssnitt såväl som enkla produkten såväl som servicemodellering.

COBA producerades i ett standardiseringsjobb för företag som representerar olika branscher, liksom nu i omfattande industriellt bruk. Förutom Homesoft såväl som Lämpötalo, bland andra Securitas Systems oy samt Lonix oy erbjuder tjänster baserade på COBA. Lonix erbjuder också modulerna med intelligensen som ingår i HomeSoft -lösningen. Den ursprungliga visionen om COBA -jobbet som visade sig vara korrekt ”, säger VD Tuomas Koskenranta från Lonix. ”Framtiden är standardiserad i COBA. Framstegsinsatserna har varit omfattande och har riktat sig exakt till förbättrad produktivitet. Det finns ingen trevligare utveckling än att ha förnyat anläggningens innovation i bostadsbyggnader. ”

Vidare information:
Pasi Typpö, Lämpötalo-chain, +358 400 911 526, suomen@lampotalo.com
Asko Kapanen, Homesoft Oy, +358 400 551 471, Asko.kapanen@homesoft.fi
Tuomas Koskenranta, Lonix OY, +358 50 352 8333, Tuomas.koskenranta@lonix.com
Risto Linturi, +358 50 511 4332, risto@linturi.fi
Links:
www.coba-group.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *