Video: Hemmautomation 2017 innebär “Talking IP in the Cloud”

Aug 23, 2022 Uncategorized

CNET höll en intressant smart hemdiskussion under CES. Panelen bestod av branschinsiders från SmartThings, Amazon Echo, Google Home och August Locks.

Amazons Echo tycktes vara över vid dessa år CES och det har gjort en betydande inverkan i smarta hemvärlden på relativt kort tid.

Samtidigt verktygs Apple fortfarande kring att försöka samla grunderna år efter lanseringen av HomeKit. Alexa ser ut att äta Siris lunch på hemassistentmarknaden vid denna tidpunkt.

Paneldeltagarna ser 2017 som året att utgångspunktskostnaden kommer att komma till “mindre än $ 100” eftersom smarta hemenheter kommer att vara inbäddade i produkter du redan köper.

Smartthings VD Alex Hawkinson avslöjade att hans företag ser bevis på att det smarta hemmet flyttar förbi hobbymarknaden och blir mycket mer utbredd …

“Vi har sett en övergång i siffrorna som indikerar flytten från tidig adopter till mainstream.”

Naturligtvis finns det fortfarande utmaningar framöver. Att säkra det smarta hemmet, sätta konsumenterna först och tillåta datadelning. Mike George, VP i Amazon Alexa / Echo sa …

“Den erfarenhet vi skapar för en konsument måste abstrahera komplexiteten bort”

Den goda nyheten är att dessa paneldeltagare ser styrkan i att samarbeta. Till sist inser jag att hela den smarta hemindustrin gynnas när integrationen är enkel, snarare än att avundsjukt skydda sitt eget låst i en del av det.

IoTivity och Open Connectivity Foundation fick ett omnämnande och VD för August Locks Jason Johnson sa …

”[2016] IP blev det vanliga språket. Alla våra system pratar med varandra i dåvarande moln, och vi har funnit att prata IP i molnet har blivit vägen för dessa enheter och system att prata med varandra. ”

Videon nedan är väl värt att titta på sin helhet (särskilt om du inte har sett hemautomationsscenen från Mr Robot) men du kan klicka här för att hoppa till cirka 42:10 för avsnittet om datadelning med IP i molnet.

Kolla in vår hemautomation i molnposten från 2015 nedan …

Kommer molnet att vara integrator på himlen för att spara hemutomation?

CNET Smart Home: IoTivity.org

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *