Nest Safeguard – 6 nya videor visar engagemang för UK Market

Dec 29, 2022 Uncategorized

Nest blir stora om när det gäller Storbritannien såväl som de har lagt till ett val av brittiska videobuider för deras nya ‘Protect’ till deras YouTube -kanal. Från filmerna är det uppenbart att Nest har gått till svårigheten att spela in regional brittisk röst meddelar de enheter de kommer att sälja på den brittiska marknaden.

Den välbesatta installationsrutinen är extremt Apple-esque och innehåller ett steg där du skannar en QR-kod på din gadget med din Smarthphones kamera. Du länkar sedan till de egna enheterna som utvecklats i Wi-Fi-hotspot som köper för att skicka det dina hus med trådlöst lösenord.

Videorna visar installationen av både elnätet (230 volt) såväl som batteriversionen med lång livslängd (med en deklarerad 5 -årig livslängd). Vi ser också konfigurationen med apparna för både iOS och Android

Nest Safeguard erbjuds för förbeställning i svart eller vitt för £ 109 med ett uppskattat brittiskt fartygsdatum någon gång i november eller december. Det kan vara en perfekt prezzy för fadern med vad som helst denna jul.

3 986 recensioner

Google Nest Safeguard – Röklarm samt kolmonoxiddetektor (WIRED)
Röklarmet som andra ser upp till. Nest Safeguard är en rök såväl som kolmonoxidlarm med en split-spektrum röksensor för att upptäcka både snabba och långsamt brinnande bränder. Det kan skicka en varning till din telefon, prata med dig och till och med tända metoden i mörkret
Den berättar vad risken är såväl som var den är. Split-spektrumsensorn letar efter både snabba och långsamma bränder. Den har också en 10 -årig CO -sensor för att säkerställa att den kan berätta var giftig, obemärkt CO gömmer sig
Du vet, var som helst. Nest Safeguard kan varna din telefon när något är fel hemma. Du får ett meddelande om larmet går av, om batterierna börjar gå lågt eller om en sensor inte fungerar. såväl som du kan tystna ditt bo -skydd med hjälp av Nest -appen

£ 108,99

köp på Amazon

Möt det brittiska boet Safeguard Smoke samt kolmonoxidlarm

Säkerhet borde inte vara irriterande. Nest Safeguard rök såväl som kolmonoxid -larm (CO) för Storbritannien tystar ner när du vinkar – inte mycket mer svängande handdukar eller kvastar – samt meddelar din telefon när batterierna går lågt. Nest Safeguard pratar med en mänsklig röst och berättar var såväl som risken är, samt ger dig en vänlig heads-up innan du slår på ett högt larm.

Storbritannien Nest Safeguard rök samt kolmonoxidlarmfunktionsöversikt

Möt Nest Protect. Det är en rök såväl som kolmonoxidlarm som tystar ner när du vinkar, skickar aviseringar till din telefon när batterierna går låga och pratar med dig med en mänsklig röst. Säkerhet borde inte vara irriterande.

Installera Nest Safeguard (Wired 230V) i Storbritannien

Ta reda på exakt hur du ställer in den brittiska versionen av Nest Safeguard Smoke samt CO -larm (Wired 230V). Detta bo -skydd länkar till kabel -tv -apparater i din vägg eller tak. Se till att stänga av strömmen innan du börjar.

Installera Nest Safeguard (batteri) i Storbritannien

Ta reda på exakt hur du ställer in den brittiska versionen av Nest Safeguard (batteri). Kontrollera användarhandboken för en utmärkt plats för att ställa in ditt batteridrivna bo-skyddsrök samt kolmonoxidlarm, skruva sedan bara basen till taket samt rotera boskydd på basen. Installation av boet Safeguard rök såväl som kolmonoxidlarm borde ta mindre än 5 minuter.

Ställ in Storbritannien Nest Safeguard från en iPhone eller iPad

Lär dig exakt hur du ställer in din nya UK Nest Safeguard Smoke samt kolmonoxidlarm från en iOS -smartphone eller surfplatta. Vi visar dig exakt hur du får Nest-appen, länk Nest Safeguard till Wi-Fi samt berätta för vilket utrymme det är i.

Ställ in Storbritanniens Nest Safeguard från en Android -smartphone eller surfplatta

Lär dig exakt hur du ställer in din nya Nest Safeguard -rök samt kolmonoxidlarm för Storbritannien från en Android -smartphone eller surfplatta. Vi visar dig exakt hur du får Nest-appen, länk Nest Safeguard till Wi-Fi samt berätta för vilket utrymme det är i.

www.nest.com/uk

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *