Idratek Wise House Installation Blog

Apr 6, 2023 Uncategorized

Idratek är fortfarande lite förstått varumärke inom den kloka husbranschen, men det har ett enastående utbud av hårdvarumoduler samt programvaruapplikationsfunktioner. Estetiken såväl som typen av modulerna har alltid varit kontroversiella, men det finns ingen tvivel om Idratek Networks -funktionen.

UK House Automator, David Gumbrell, bloggar sin Idratek -installation såväl som det är en fantastisk inblick i vad systemet kan. Med fantastiska erbjudanden av bilder såväl som Screen Grabs är det en fantastisk House Automation Diary.

”Kombinationen av dörrsensorer såväl som PIR producerar exakta såväl som snabb existensdetektering. Om dörren redan är öppen tänds lamporna på cirka 1 m resor. Om dörren stängdes är den effektivt omedelbar.

Temperatur såväl som fuktighet är också bara för räntesats för tillfället. Utrymmet har kablats för att göra det möjligt för kylningsventilen att lyckas läggas till senare – när alla utrymmen såväl som pannan har kablats, eftersom jag bara vill tappa den centrala uppvärmningen en gång. Jag antar i teorin att privata rymdtemp -avläsningar kan hjälpa till med kylarbalansering om du inte ville gå hela svinet med kylarventiler.

Här är hela uppsättningen. De två Hager CU: erna installerades tidigare för att göra det möjligt för all belysning att vara stjärnbunden, den ursprungliga avsikten var att använda DIN-installation av X-10-moduler. Så detta gjordes före UKHA2003, när jag hittade Idratek.

Jag menar fortfarande att använda CU: erna, för närvarande är många kretsar kopplade till “normalt” mode med din-rail-terminalblock, men jag har 2 LD11 för rymddimning samt ett par mycket mer i lådor som väntar. Idratek har din-monteringsreläblock, som jag kommer att prova inom kort, men för närvarande ingen din-rail dimmer. Jag förväntar mig helt att det ska korrigeras. Under tiden kan LD11 integreras i Idratek -systemet genom X10 -gatewayen, så jag använder dem.

Under CU: erna är nod-i korrekt. Detta består av såväl patchbay som gateway -sektioner. Patchbay är gjord av 4 Idratek-patch-moduler (6WA001) eliminerade från deras ansiktsskyltar samt omvänd monterad i ytan som installerar tvillingpatresslådor. De fyra lapptavlorna erbjuder vardera 6 anslutningar, liksom förutsatt att den modulära kontakten för att gå med i flera kablar, liksom den godtyckliga Idranet -kablande topologin, jag förväntar mig helt att detta är tillräckligt. Utnyttjandet av fyra avsnitt matchar de fyra utgångarna från MPD-001 Small Power-modulen, såväl som segmenteringen i batteriet stödde IPS-001 intelligent strömförsörjning. Jag har lämnat ett utrymme för att möjliggöra en uppgradering från MPD-001 till IPS-001 senare. ”

Läs Davids pågående Idratek Set Up Blog här-www.gumbrell.com/archives/home_automation

Besök Idratek -webbplatsen här – idratek.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *