Irobot introducerar 2 nya inhemska bots

May 5, 2023 category

Irobot har släppt två nya inhemska robotar. Connectr är en huskommunikationsrobot, som till exempel gör det möjligt för pappa att hantera roboten från sitt kontor, köra den och titta och titta och prata med de hemma.

Looj är en mager spårdriven mekanisk iller som skurar längs din regnrännor och rengör dem.

IROBOT CONNECtr-Irobot® Connectr är en helt ny typ av anslutningsgadget designad för hektiska föräldrar såväl som avlägsna morföräldrar som söker högre anslutning samt engagemang med sina barn, barnbarn och husdjur.

Genom att kombinera det senaste inom webbkommunikation såväl som robotteknologi låter Connect dig praktiskt taget gå till med gillade, släktingar och husdjur när du vill. Nu kan du se, höra och interagera med dem i deras hus som om du var där personligen.

www.irobot.com

Irobot Looj-Minska stegearbetet såväl som över räckvidd medan du rengör dina rännor. Rännor kräver att rengöras rutinmässigt för att förhindra vattenskador, överbryggor och isdammar. Dessutom producerar smutsiga rännor en grogrund för snickare myror, myggor samt andra skadedjur. Nu kan du förhindra att klättring och omplacering av en stege flera gånger medan du jonglerar verktyg och över når från farliga höjder. Irobot Looj gör rutinmässig rännare snabbare och enklare snabbare.

www.irobot.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *