Kickstarter: Lucid Labs Ciffer USB till DMX Lighting -gränssnitt

Aug 3, 2022 Uncategorized

Här är ett nytt Kickstarter -campagin för att starta en enkel att använda USB till DMX -belysningsgränssnitt som fungerar med gratis programvara så att du enkelt kan styra DMX -belysningssystem.

Två olika chiffermodeller kommer att finnas tillgängliga på Kickstarter: The Ciffer Lite and Cipher Pro. Båda modellerna tillåter samma exakta kontroll av ett fullt 512 -kanal DMX -nätverk. Ciffer Lite är perfekt för människor som bara kommer in i DMX -belysningskontroll eller de som använder den för hobbyapplikationer. Genom att montera chifferet i en snällare laserskuren akrylhölje kan vi hålla priset nere till en överkomlig nivå. Ciffer Pro är designad för professionella applikationer och kommer att levereras i ett hållbart gjutet aluminium-hölje tillgängligt i en mängd olika pulverbelagda färgval. Dessutom har Cipher Pro helt isolerade kretsar och skyddar din dator från överspänningar, ett måste för professionella applikationer.

Ciffer Lite ($ 39.99) och Cipher Pro ($ 124.99) är tillgängliga på Early Bird Special på Kickstarter nu.

[Uppdatering] Lucid Laboratories berättar för oss att Freestyler är deras föredragna fria mjukvara som valts (lättanvänt med smarttelefonkontroll) och rekommenderar också Q Light Controller och DMXControl.

LucidLaboratories.com: Lucid Labs chiffer på Kickstarter

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *