Asgard Parcel Delivery Box är i när du inte är

Feb 9, 2023 Uncategorized

så du vill köpa något. Om du är som oss vänder du dig förmodligen till Amazon eller eBay först. On-line shopping är bra, särskilt för tekniska produkter för ditt digitala hem, men i vissa fall kan det vara ont om du måste vänta på en leverans. Asgard rekonerar att de har svaret med sin uppdaterade rad av paketleveranslådor. Lådan lämnas tom och olåst redo att ta emot post och paket. Couriren sätter paketet inuti, stänger locket och låser det. Asgard säger att deras distinkta “signerade för” -system ger användare möjlighet att ta leverans av inspelade objekt också med ett distinkt kodsystem som fungerar som “bevis på leverans”.

”Asgard lanserar sitt nya sortiment av paketleveranslådor – Bradford, West Yorkshire, april 2011 – Efter månader av design och utveckling är Asgard gärna att lansera ett nytt paketleveranslåda från sin populära obevakade paketleveranskategori. Den lilla paketleveranslådan och den medelstora paketleveranslådan är en bekväm, skyddad paketlåda gjord av väderbeständig galvaniserat stål och utrustat med ett robust låssystem, utvecklat för att acceptera post och paket som levereras till ditt hem – förvara dem säkert, skyddat och torrt inuti inuti lådan.

Hur man använder rutan – Denna enkla att använda paketleveranslådan lämnas tom och låst upp för att acceptera post- och paketleveranser. Couriren lyfter helt enkelt locket på lådan och placerar paketet inuti, stänger locket och vänder låset och säkrar paketet inuti lådan tills du återvänder hem.
Paketlådan är utvecklad med en integrerad metallbas med helt fria fixeringar för att säkra sig till marken, eller alternativt kan den mindre lådan monteras på väggen. Det distinkta “Signed for” -systemet ger användare möjligheten att leverera inspelade postobjekt med ett distinkt kodsystem som fungerar som bevis på leverans*.

Tim Wilson från ingenjörsteamet på Asgard gav sin bakom kulisserna insikt i utvecklingen av dessa produkter.
”Asgard är känd för sin design och tillverkning av mycket säkra, trendiga och lättanvända stållagringsenheter, och denna metod har utvidgats till våra senaste produkter – Asgard Parcel Delivery Box -sortiment. Vi har lyssnat på vår kundåterkoppling och har inkluderat ytterligare funktioner, till exempel alternativet att antingen bultar enheten till marken eller göra den mindre enhetens väggmonterbara, bevis på leveransfunktion, samt ändra låssystemet till en säkrare, användare Vänlig och robust mekanism. ”

Paketleveransrutan i båda storlekarna kommer att finnas tillgängliga att köpa från den 18 april 2011 till företagets webbplats till specialinledande priser under en begränsad tid – med bara £ 129 med helt gratis leverans med Storbritannien (med förbehåll för leveransföretagens standardvillkor och villkor).

Kontakta Tracey Watson för mycket mer information om det nya paketet för leverans av paketet, Kontakta Tracey Watson, kundtjänst på Tel: 08456 580 730 eller via e -post på sales@asgardss.co.uk ”

asgardss.co.uk: Hemmautomation på Amazon: Hemmautomation på eBay

Vill ha mer? – Du borde följa oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *