Brinno Peephole sätter besökare på din dörr på en LCD -skärm

Feb 9, 2023 Uncategorized

Brinno Peephole är en udda bithusenhet som kan vara fördelaktigt för någon som har dålig ögonsyn eller inte snabbt kan sätta sitt öga lika mycket som The dörr för att se vem som ringer. Inspektera videon nedan.

”Varför den digitala peephole -tittaren? Den mest grundläggande hussäkerheten är ytterdörren. Detta är den huvudsakliga inträdesplatsen i hemmet, liksom tekniken för att entreprenta vem som är där inte har förändrats på många år. Fråga vem som är där och vänta på en muntlig handling – detta är bara fördelaktigt om du förstår personen och erkänner rösten.

Det optiska kikhålet har funnits i över 40 år såväl som det allra bästa valet att verkligen se vem som är vid dörren. Bilden hög kvalitet är dålig – i svagt ljus kanske bilden inte är enkel att bestämma – det individuella behovet av att placera ett öga till dörren och därför mörkare kikhålen och signalera att han är hus – höjden är inte idealisk för alla människor

Peephole -kunden är den digitala motsvarigheten till det optiska kikhålet med några stora fördelar – grundläggande tryckknapp för att se stor bild utan att mörkna peephole – Ta bort bilden i LCD -panelen på dörren, enkelt att se för personer av någon typ av höjd – betalning för låg Light Pictures -Kompensation för “Fish Eye” Distortion ”

Brinno Peephole: www.brinno.com

Vill ha mer? – Du måste följa oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter med hjälp av e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *