Fibaro Launch Innovative Z-Wave Motion Sensor

Oct 8, 2022 Uncategorized

Fibaro har officiellt meddelat det senaste tillskottet till sin sortiment av produkter idag, den nya Z-Wave FGM-001 Motion Sensor.

Enheten upptäcker rörelse och kan användas som en del av ett säkerhetssystem för att övervaka ditt hem när du är ute. Men det kan också aktivt användas som en del av ett sofistikerat hemautomationssystem.

Den nya enheten har fyra huvudfunktioner. Först kan det upptäcka även den minsta rörelsen i rummet med sin rörelsessensor. För det andra kan accelerometern ombord upptäcka vibrationer och förändringar i sin position. För det tredje innehåller enheten också sin egen temperatursensor för att ge dig avläsningar för rummet och för att bidra till ett värmekontrollsystem. För det fjärde kommer den att mäta belysningsintensiteten i ditt rum med sin ombord på ljusnivå.

Fibaro Z-Wave Motion Sensor är tillgänglig från Amazon.

Genom att upptäcka rörelse och veta om ett rum är ockuperat, kan Fibaro utlösa säkerhetsvarningar och inkräktarlarm, låta föräldrar hålla ett vakande öga på sina barn, eller till och med stänga av elektroniska enheter för att spara kraft och minska brandrisken när rummet är oupptagen. Om någon försöker manipulera med enheten kan Fibaro konfigureras för att skicka en varning eller aktivera husallarmen. Fibaros sofistikerade programmeringsfunktioner för scener innebär att möjligheterna är nästan begränsade …

Med den avancerade temperaturövervakningsfunktionen kan du optimera din centralvärme och minska räkningar. Om du vill låta dina barn somna med lamporna kan sensorn stänga av dem när de sover snabbt. Möjligheten att mäter ljusnivåerna i ett rum innebär att fibaro kan justera dina lampor när naturliga belysningsnivåer förändras, vilket säkerställer optimal komfort och energieffektivitet hela tiden.

I överensstämmelse med Fibaros revolutionerande, fullt återkommande arkitektur är rörelsessensorn batteridriven och kommunicerar över det trådlösa Z-Wave-protokollet-så det finns inget behov av att installera nya kablar eller ändra ditt hem för att rymma det.

Försäljning

405 recensioner

Fibaro FGMS-001 Gen 5 Z-Wave Plus rörelsessensor-vit
Plug and Play: Mycket enkel ytinstallation utan borrning och ledningar
Registrerar varje rörelse och ger lätt och temperaturkontroll
M kapacitet för integration med larm eller brandskyddssystem

£ 40,09

Köp på Amazon

fibaro.com: Tillgänglig från Amazon

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *