Comfort KT03 Pekskärm KEPAD Kontrollerar Security & Home Automation

Feb 22, 2023 Uncategorized

Cytech har just släppt information om deras nya pekskärmens knappsats för lansering i oktober. Komforten KT03 sägs passa mellan grundläggande knappsatser och stora dyra pekskärmar.

Det erbjuder kontroll av bekvämligheter i bekvämligheter och hemmautomation och dessutom kommer att kunna styra undersystem från C-BUS, KNX, Dynalite, Zwave, Velbus och Lutron. Enheten kan monteras i landskap eller porträtt och programmeras genom sitt USB -gränssnitt med komfiguratorprogramvara …

”Cytech Europe kommer att lansera en snygg ny pekskärmsknappsats, KT03, under de närmaste månaderna. Monokrom KT03 med en 4-tums (10 cm) LCD-pekskärm har en inbyggd högtalare, mikrofon och infraröd (IR) mottagare.

L Y CHIU, chef för Cytech Europe Limited, säger ”KT03 har utformats för att tillhandahålla ett övertygande och tilltalande användargränssnitt för komfortsäkerhets- och hemmautomationssystemet så att användaren lättare kan komma åt sina kraftfulla funktioner och fylla ett gap på marknaden Mellan en enkel LCD -knappsats och de stora, mycket dyra pekskärmarna. ”

Högtalarområdet täcks av ett metallliknande galler med hårfäste. Status -lysdioderna lyser genom en genomskinlig svart ram på framsidan och visar hem, beväpnad, AC/batteri och nya meddelanden. Den infraröda mottagaren och mikrofonen ligger under den yttre ramen.

Den kristallklara, grafiskt designade pekskärmen kan monteras i landskap, porträtt eller vertikala positioner och hundratals sidor kan programmeras som husägare kräver. Förutom att fungera som en normal utgång och inräkning av knappsatser och de öppna zonerna visas också. En annan sida visar detaljer som AC -fel, lågt batteri, zonproblem, kommunikationsfel.

C-BUS, KNX, Dynalite, Zwave, Velbus och Lutron är bland de tredjepartsprodukter som KT03 kan programmeras för att kontrollera så att statusen för de kontrollerade apparaterna kan ses. Det kan också användas som en ljudintercom med dörrstationen och många fler användbara funktioner.

Med hjälp av Cytechs Comfigurator -programvara är KT03 programmerad via ett USB -gränssnitt. Tillgänglighet beräknas för oktober/november 2010 med ett förväntat detaljhandelspris på cirka £ 310 ″

Cytech: Komfort tillgänglig från CBUS Shop

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *