Voicer Android -appen ger röstkommandon till Control4

Jan 25, 2023 category

Här är en ny Android -app för alla personer med en Control4 House Automation -installation. Detaljer är lite skissartade hittills det finns en kort FAQ såväl som att designern arbetar med en video för att visa dess kapacitet. Appen behöver Android V4.0 eller senare samt det finns en gratis version plus en Pro -version för £ 6,70 ($ 9,99).

Voicer är en app som gör det möjligt för dig att hantera ditt CONTROL4 House Automation System från din Android -telefon med naturliga röstkommandon som du definierar! Utöver denna app måste en bilist installeras samt konfigureras på ditt Control4 -system. Bilisten är gratis och erbjuds för nedladdning. Jag är inte ansvarig om din återförsäljare debiterar dig att ladda ner och ställa in föraren. CONTROL4 -återförsäljare reserverar idealet till avgift för bilist som ställs in såväl som konfiguration.

Voicer gratis i Play Store: Voicer Pro på Play Store: Ghctim.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *