SlingCatcher

Feb 9, 2023 Uncategorized

Sling Media avslöjade just Slingcatcher på CES2007. Denna gadget tar matningen från en slingbox och gör det möjligt att spelas på en gemensam TV (via S-video, element eller HDMI). Systemet inkluderar en utvecklad i svår körning och är på grund av att släppas i mitten av 2007 till cirka 200 dollar.

”CES 2007 Slingbox Maker Sling Media avslöjade idag en låda som tar en TV -foton som skickas ut över ett nätverk av Slings signaturgadget samt skärmar den på en TV. Slingcatcher kommer också att visa internet-värdmaterial på en telly utan kravet på en dator däremellan.

Det är ett rationellt drag. Slingbox handlade om att skicka TV -material över hela webben till fjärranvändare. Med tanke på att Slingbox behöver en regional nätverksanslutning till hemets bredbandsmodem är det redan möjligt att plocka upp överföringen på en bärbar dator eller dator någon annanstans i hemmet, såväl som nu kommer du att kunna njuta av det på en TV -apparat också … Det är möjligt med Slingcatchers integrerade SlingPlayer -applikation. Det kör också vad Sling -telefonsamtal slingprojektor: en metod för att visa webbmaterial på TV: n. Vilka tjänster det kommer att ansluta sig så mycket som ännu inte har tillkännagivits, men det kommer sannolikt att vara alla normala misstänkta. Netgear uppgav till exempel den här veckan att det samarbetade med YouTube såväl som BitTorrent, liksom det är svårt att föreställa sig att Sling inte talar till dem också, tillsammans med Google, Yahoo! liksom co. ”

Via: Reghardware.co.uk

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *