Redaktörens val: 5 mönstrade tyger bäst för sommaren

Feb 22, 2023 category

Senior designredaktör Stacey Smithers delar säsongens topptryckta textilier.

Just nu har nästan varje redaktör på H&H Office ett vackert, färgstarkt mönstrat tyg som är fästat till deras humörbräda. Oavsett om det är för ett djärvt klädprojekt eller ett livligt fönsterbeläggning, är en fantastisk mönstrad textil något vi alla eftertraktar. Vill du lägga till lite färg och liv i ditt hem? Här är fem av mina favorittryckta val …

Tiny Trinket i Coral Reef av Robert Allen. Denna färgfärg har tagits upp på mitt inspirationskort under en tid, och det gör mig glad när jag tänker på det kaskad ner en vägg som en fantastisk drapering. Dess broderade mönster är så charmigt, och jag älskar särskilt den mättade Coral Reef Colorway.

Produkt: liten prydnad i korallrev
Källa: Robert Allen Design

Nympheus i linne/sten/pistasch av GP & J Baker. Detta är en av mina favorit tyger hela tiden! En del av Baker Originals Collection, det är en länge etablerad klassiker. Dess ämne, skala och färg är den bästa blandningen av modern och traditionell. Dessutom, om du försöker hitta en botanik som inte skev för feminin, är detta det fantastiska valet.

Produkt: Nympheus i linne/sten/pistasch av GP & J Baker
Källa: GP & J Baker

Les Fougeres av Schumacher. Gosh, det finns bara något så charmigt och sofistikerat med detta ormbunke. Jag tror att det skulle vara så bäst som en romersk blind eller headboard på stugan.

Produkt: Les Fougeres
Källa: Schumacher

Henderson Stripe Sky av Tonic Living. 100% bomull och den vackraste nyansen av mjukblått, jag älskar vintage ladylike-ness i denna grafiska rand.

Produkt: Henderson Stripe Sky
Källa: Tonic Living

Jacaranda i Willow av Designer’s Guild. Fåglar, blommor och grenar på det drömaste smöriga siden – detta tyg är en hjärtskärare! Det skulle se så fantastiskt ut som en sofistikerad gardin, böljande i solljuset eller täcka ett pulverrumsfönster.

Produkt: Jacaranda i Willow
Källa: Designer’s Guild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *