Standout Artisans

Dec 30, 2022 Uncategorized

Torontos unika show är i full gång på Direct Energy Center. Det är bara fram till söndagen den 5 december, så se till att gå till innan hantverkarna börjar packa upp.

Jag bläddrade i gångarna under helgen och stötte på ett antal skatter. Om du försöker hitta julklappsidéer, leta inte längre.

Dessa bitar från Montreals Ceramik B stod ut för sin enkelhet. Inspektera dessa organiskt formade salt såväl som pepparskakare.

Porcelains Bousquet hade underbara vita vaser såväl som bordsartiklar. Porslinkottarna ovan skulle vara bäst för underhållning av semester.

Saltbox Shoppe, baserat från Kincardine, på, Salvage Vintage Dorknobs för dessa kappkrokar – listiga! Jag kan foto Sapphire Blue Knobs i en Cottage Entryway.

Dessa faner -gåva identifierar sig från Flakes Paperie är en original snurr på spunna pappers. Använd penna för att komponera för att säkerställa att de kan återanvändas. Deras handgjorda julkort var också underbara.

Heather Shaw, ägare av Torontos Pi’lo, har utforskat oss med sitt hus för på Internet -TV, liksom jag tog upp henne på den ena typen för att söka efter hennes mest nuvarande hantverk. Dessa vintage-utseende sömmar (ovan till vänster) är ett fantastiskt koncept för dig som gillar funktionella gåvor. Förutom exakt hur bedårande skulle hennes vita fjäderfärer (över höger) vara på en grundläggande julgran med vita ljus?

Jenna, som kommer från Hamilton, ökade Jenna skärmtryck textilier med sina egna ritningar. Hennes stilar påverkas av det dagliga livet, vilket illustreras med denna nyckfulla cykelkudde.

Sandy Middleton, från Tansy & Co., integrerade sin bakgrund i fotografering med sin entusiasm för husdekor. Hon använder sina egna ursprungliga foton för dessa handgjorda tryckta lampskärmar samt återanvända fönsterramar.

Christie Greyerbiehls materiella ljuslådor skulle göra en bästa gåva för människor på din lista med bit. Deras mjuka glöd såväl som roliga ritningar är så mycket mer fascinerande än plugnattljus.

Jag är inte snarare här ännu, men jag kunde inte bli tillräcklig av alla charmiga spädbarnsbås. Montreal-baserade poids-plommon använder 100% naturlig, ekologisk bomull för sina plagg såväl som sängkläder, såväl som alla produkter är handgjorda i Quebec. Dessa andra var mjukare än ett barns du-vet-vad.

Tulpan+i handtryck roliga italienska fraser på filtar, haklappar samt kuddar med vattenbaserade bläck. Jag skulle vilja ha en “latte + biscotti” -hak för mig själv, snälla.

Så gå ner till utställningsplatsen samt se showen för er själva! (Det kommer också att vara i Vancouver från 9-12 december.) Giftkoncept i överflöd!

Fotokrediter: Gwen McAuley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *