Retrotouch lanserar nya Touch & Remote Light Switchar och Sockets

May 3, 2023 category

Ofta gånger den stora nya tekniken som vi täcker på Automated Home är perfekt för nybyggnader, men inte alltid lätt att installera i en befintlig fastighet.

Detta nya sortiment av fjärrkontrollomkopplare från Retrotouch lovar att enkelt installera i befintliga hem med kablarna som redan finns i väggen. De eftermonterade glasfronterade switcharna finns i ett antal färger alla med matchande elnät, TV- och telefonuttag etc. Kolla in alla detaljer och länkar efter hoppet.

”Retrotouch lanserar RTS2000 -sortimentet av berörings- och fjärrljusomkopplare och uttag i en snygg glasfinish – sortimentet passar ett gap på marknaden för en överkomlig inträde på hemmenautomationsmarknaden, med mönster som passar både moderna och klassiska interiörer. En mini -fjärrkontroll levereras med varje produkt, vilket ger kontroll från komforten i din säng eller soffa. RTS2000 -produkter kan användas av den gadgetinriktade eller någon med tillgängliga behov. Att ge användaren kraften att kontrollera sin belysning som de vill, använda avancerade funktioner eller bara använda de enkla kontrollerna som erbjuder.

Range består av RTS2020 Touch & Remote Light Switchar, RTS2030 Touch & Remote Dimmer Light Switches, RTS2005 Mekaniska vippljusomkopplare, med matchande enstaka, dubbelplugguttag, multifunktionsplugguttag, ljud- och videosuttag, TV -uttag och telefonuttag. Sortimentet är fullt utrustat för att passa de mest kräsna kundens behov. Retrotouch -serien kan användas med alla större hushållsbelysning inklusive: Spotljus, takljus, vägglampor, ljusljus, pendelljus och viktigast av allt kan användas med låg spänning, LED, energibesparande glödlampor upp till 800 watt per gäng.

Retrotouch -produkter är eftermonterade och kan installeras i alla hem inom några minuter, utan behov av omfattande byggarbeten eller dyra elektriska återkopplingar. Finns i olika ytor och färger alla med glasfrontpanelen; Finns i svart, vit, blå och laxrosa, med en krom trim, är utseendet säkert att vädja.

Det nya RTS2000 -sortimentet gör det möjligt för sina användare att ha fullständig kontroll över all belysning i hemmet med hjälp av den valfria master -fjärrkontrollen, ändra stämningen och atmosfären i ett rum på ett ögonblick. Scene -fjärrkontrollen gör det möjligt för användare att spara upp till 6 sceninställningar, som, när den förinställs, kan aktiveras med en knapptryckning. Till exempel kan en scen ställas in när du lämnar huset på natten, dvs landning nedåt, på övervåningen och sovrumsrumslamporna stannar på och alla andra lampor. Vid en knapptryckning stannar alla andra lampor som du kan ha på, stänga av och lamporna som är inställda på den förinställda scenen. Produkternas eftermontering gör det möjligt för kunderna att starta små och lägga till över tid för att uppfylla sina budgetar eller tidsscheman. ”

www.retrotouch.co.uk: Köp Retrotouch från Amazon

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *