Ny Z-Wave-butik för Europa

Mar 13, 2023 Uncategorized

Vi har just fått ett pressmeddelande från en ny europeisk Z-Wave-butik. Låt oss hoppas att detta kommer att vara en katalylst som hjälper till att starta den efterlängtade utvidgningen av Z-Wave-sortimentet.

”Köpenhamn, 5 december 2008-Den första tyska shoppingportalen för hemkontrollenheter med den populära Z-Wave Mesh-nätverksstandarden har öppnat för företag: www.zwave4u.com. Webbplatsen använder över 50 belysning, säkerhet, underhållning, uppvärmning och energibesparande lösningar. De breda produktutbudet inkluderar produkter för Z-Wave-nybörjare, till exempel startkit och avancerade alternativ för sådana hemfunktioner som energibesparing, hemsäkerhet och tillgångskontroll.

Varje modernt hushåll har ett stort utbud av kontrollerbara elektroniska enheter, såsom lampor, TV och hi-Fi-enheter, garageportar och värme- och luftkonditioneringssystem. Tyvärr måste dessa alla drivas individuellt och direkt, och det är här Z-Wave-tekniken kommer in. Z-Wave gör det möjligt att ansluta alla dessa enheter i ett trådlöst nätverk och möjliggör centraliserad kontroll över någon eller alla med dem med hjälp av medel av handhållen fjärrkontroll, PC eller bärbar dator, internet eller en smart telefon. Produkter från olika tillverkare är ömsesidigt förenliga och gör det möjligt för konsumenterna att förbättra hemkomforten samtidigt som de minimerar energiförbrukningen dramatiskt.

First Z-Wave Online Shop i Europa-Lanseringen av Z-Wave Online Shop är en annan milstolpe för Z-Wave Alliance i sin erövring av den europeiska hemkontrollmarknaden. ”Hemkontrollen blir snabbt mark i Europa, inte minst på grund av den nuvarande energdebatten”, beskriver Raoul Wijgergangs, ordförande för Z-Wave Alliance. ”Att installera ett Z-WAVE-baserat hemnätverk gör det möjligt för den intelligenta hanteringen av elektrisk energi och värmeanordningar i linje med faktiska behov. Onlinebutiken gör det nu möjligt för hushållen att köpa de nödvändiga komponenterna med ett klick på musen – grundläggande och enkelt. ”

Z-Wave används av över 170 företag runt om i världen av sådana marknadsledare som Nokia, Merten, Leviton och Danfoss. Garanterad produktinteroperabilitet indikerar att användare kan räkna med alla enheter som arbetar pålitligt med varandra. Detta gör det möjligt för konsumenterna ett val av alternativ från en viss kategori av enheter och möjligheten att utöka sitt hemnätverk med nya produkter vid ett senare tillfälle.

Z-Wave i hemmet med ett klick av musen-Z-Wave Shop gör det möjligt för hemkontrollanvändare att köpa produkter för sitt hemnätverk enkelt och säkert från deras hem. Butiken använder följande funktioner:

Enkla kategorier för kontroller, belysning, dörrar och fönster, säkerhet, uppvärmning och kylning och energiförbrukning samt produktbuntar
Detaljerade förklaringar av funktioner för varje enhet
En snabb utflykt för nykomlingar till Z-Wave med en allmän introduktion till tekniken
Aktuell produktkatalog tillgänglig som en nedladdningsbar PDF -fil
Ett nyhetsbrev för registrerade kunder med information om de nuvarande hemkontrolltrenderna och nya produkter
Butiksöversättning fungerar på över 20 språk

Hemkontrollbutik i Danmark-Den danska tillverkaren Innovus har också lanserat en flerspråkig online-butik för sina egna hemkontrolllösningar. Kunder kan välja mellan en Z-Wave-produktportfölj av dimmer, fjärrkontroller och termostater på ”

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *