Cytech Launch New Site och Rostless Steel Keypad

May 4, 2023 category

Cytech, skapare av Smart Home Security System Comfort, har just lanserat en ny webbplats med en interaktiv demonstration av systemet i aktion som gör att besökaren kan använda alla funktioner i en imaginär Hem. Demon visar hur systemet kan kontrolleras under dagen, på natten, när huset är tomt och när ägarna är på semester eller borta för företag.

Dessutom har Cytech också lanserat en ny version av Comfort KP04 -knappsatsen med en fascia i rostfritt stål som passar Flush till väggen

En fokal del av Cytech Europas Comfort Intelligent Home -system, knappsatsen med intern högtalare och mikrofon, kan beväpna och avväpna säkerhetssystemet, spela in eller höra röstmeddelanden, kontrollkomfort genom hemkontrollmenyn, kommunicera med andra knappsatser, dörrar och telefoner , mottagna infraröda kommandon, hör larmljud och aktivera genvägsfunktioner.

Den nya KP04-SS-knappsatsen från www.smartpowershop.co.uk kommer med en backbox som gör att rostfritt stål fascia kan spola monterad med väggen. Den mäter 94 mm bred, 192 mm hög och 36 mm djup.

”Vi utvecklade denna modifiering som svar på feedback på komfortforum och eftersom våra slutkunder letade efter en spolmonterad lösning för en knappsats. Vi kan anpassa knappsatser för att uppfylla speciella krav ”, säger Oliver Barker, systemingenjör på B&S Group Limited.”

Cytech.biz: www.smartpowershop.co.uk

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *