Style datan – Ja, du kan blanda ränder samt tryck.

Dec 22, 2021 Uncategorized

Ciao Bloggisti,

Jag förstår matchande gardiner, tapeter, liksom även sängöverkast har en stund. Jag tror att denna typ kan se charmiga i en Manhattan traditionell sex sovrum eller ett hus i den engelska landsbygden. I allmänhet men jag är inte ett fan av vad inredare / dekoratörer hänvisar till, i extremt tekniska termer, som matchy-matchy.

Hittills har vi använt en hel del neutrala samt solida färger i våra projekt. Jag försöker att experimentera mycket mer när det gäller att mönster, särskilt blanda dem. Det är svårt eftersom det finns en fin linje mellan Granny elegant samt ett utrymme som ser daterad.

En av mina klienter har en härlig randig soffa. De nuvarande dekorativa kuddar är en helt blå att hon skulle vilja ändra. ovanligt själv, började jag dra utskrifter. Hennes hus har traditionella linjer samt några antikviteter blandas med samtida konst. De fasta kuddar på soffan helt försvunnit.

Något som denna från Designer s Guild skulle göra kuddar sticka ut mycket mer utan överväldigande soffor:

Jag gillar ränder. De är ett fantastiskt mönster att blanda med eftersom de är grundläggande liksom grafik. Det kan tyckas märkligt att platsen en rand i ett utrymme som har blommor utskrifter, men prova det. De grafiska linjer ränderna kommer att hjälpa jorda utrymmet.

Hur man se till att utrymmet inte ser ut som en rörig röra? Färg, färg. Detta sovrum med Mark D. Sikes är en bästa exemplet.

Foto: IST Dibs
Ränderna på stolarna går vackert med blommor tryck på täcket. bild en blommönster på stolarna. Jag tror att det skulle vara metoden samt mycket.

Det finns en hel del som pågår i detta område men färgkombination (och omfattningen av möbler) gör det avkopplande.

Nedan en stark teknik från Steven Gambrel. Underbar.

Foto: Steven Gambrel

Chokladbrun liksom blå från Sheila Bridges. märka exakt hur tryck i gardinerna är exakt samma färg som strecket. Skön. solida gardiner med denna typ av soffa skulle ha gjort området samt formell för en ung ensamstående kvinna.

Foto: Sheila Bridges
Uppenbarligen jag har färgen blå on my mind.

Dela detta:
Pinterest
Facebook
Twitter
tumblr

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Style Data – Standard Interiors är Backjanuary 10, 2018in “Arkitektur”
Jag gick tillbaka till Cali – La Cienega Style Quarter – Legends 2015MAY 26, 2015IN “AGD”
Style datan – Galen i kärlek, femton år LaterApril 18 2018In “Design”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *