Bästa fritidshus: Festive Kitchen Island Ideas

Dec 16, 2022 Uncategorized

Det finns en anledning till att varje bra fest verkar hamna i köket. Det är bara trevligare att umgås runt ön med familj och vänner – för att inte tala om maten! Här är en sammanfattning av våra favorit hårt arbetande öar, som är festliga för säsongen.

För designer Ingrid Oomen, grundare av designföretaget QUMMUNICE, är semesterdekoration en övning i återhållsamhet. I sitt kök, en helt vit skönhet med riklig bistro-marmor, tunnelbana och renfodrad skåp hänger grenar från taket tack vare svår till floristens tråd. Misjaktade ornament känns hemtrevliga, men att hålla dem i en strikt redigerad palett av blått, vitt och silver håller utseendet sammanhängande.

Fotograf: Donna Griffith

Källa: House & Home December 2012 nummer

Designer: Ingrid Oomen

Ett vitt-på-vitt kök känns varmt tack vare karamellfärgade bänkskivor och trägolv. Husägaren vävde en enkel gren genom smidesjärnljusarmaturen som hänger över ön för en subtil infusion av semesterstil. Ett kluster av kvicksilverglasljushållare sitter på ön och lägger gnista till rymden.

Fotograf: Donna Griffith

Källa: House & Home November 2010 nummer

Istället för att sätta en fruktskål eller miniträd på ön, kan du överväga att replikera denna vackra vinjett: gräva ut ditt snygga porslin – eller skopa lite upp i en antik butik eller sparsamhetsbutik – och ordna flera stycken under en antik kakekupol. Det kommer att lägga till visuellt intresse, och att ha de vackra bitarna i synen kommer att påminna dig om att använda dem!

Fotograf: Donna Griffith

Källa: House & Home December 2012 nummer

Designer: Stacey Smithers

En modig grupp av trådhängen lampor uppmärksammar den marmorklädda ön, där husägaren Miranda Ogilvie, en hemstager och designkonsult, ofta redogör för en avslappnad buffé för gästerna. Cool vintage barstolar lägger karaktär till det eklektiska utrymmet, medan burkar av hemlagad tomatsås gör för välsmakande dekorationer.

Fotograf: Donna Griffith

Källa: House & Home December 2014 nummer

I köket i hennes Toronto Edwardian lägger designer Betty Theodoropoulos naturlig struktur och bryter upp vidsträckningen av Statuario Marble, med en liten bit slaktblock. En orkidé har hög-låg charm när den krossas i en chic silverpunchskål och accentuerad med en knutad gren.

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: House & Home November 2014 -nummer

Designer: Betty Theodoropoulos

På designern Grace Castanedas helghem i Creemore, Ont., Ställ in skarpa vita skåp och slaktare som är chic -ton, medan ett öppet skåp i varm lönn ersätter de gamla överdelarna.

Fotograf: Donna Griffith

Källa: House & Home November 2013 nummer

Designer: Grace Castaneda

Detta Mod Vancouver-hem, designer Sophie Burkes egen bostad, är utmärkt för underhållande tack vare sin öppna konceptuppsättning. En enorm ö känns luftig tack vare sina rena linjer och tunna Corian bänkskivor. Sophie fastnade med mestadels naturliga dekorationer, skapade ljushållare av bark-lindade murburkar och sätter enkla kvistar av grönska i större burkar dekorerade med garn och pinecones.

Fotograf: Janis Nicolay

Källa: House & Home November 2014 -nummer

Designer: Sophie BurkeEtt smart sätt att ta med semestern till köket är med ett DIY -grenträd. Samla lätta grenar från trädgården, ordna dem i en vacker vas och dekorera med glödlampor i olika storlekar och nyanser. När det ligger på en hårt arbetande ö, som i detta luftiga, moderna utrymme, lägger det till en iögonfallande hit av Pretty.

Fotograf: Janis Nicolay

Källa: House & Home November 2012 nummer

Designer: Sophie Burke

Vibe på denna mysiga chalet är rustik och välkomnande. En robust ö skiljer köket från vardagsrummet, ger förvaring (vi älskar de vävda korgarna, som kränker röran och lägger en hit av naturlig struktur i rymden) och är den perfekta platsen att dröja med en kopp på en snöig morgon.

Få fler idéer om semesterdekoration.

Fotograf: Monic Richard

Källa: Maison et Demeure november 2013 -nummer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *