Oval 2.0-All-in-One Smart Home Protection Device

Mar 31, 2022 Uncategorized

En ny smart hemprodukt från Oval har lanserats på Kickstarter med leverans förväntad i höst.

Ovalsensorer är en allt-i-ett-enheter och kan övervaka och upptäcka förändringar i rörelse, temperatur, fuktighet, ljus och vatten-meddelar snabbt användarens telefon eller e-post. Ytterligare aviseringar kan skickas till familj, vänner, grannar och arbetskollegor när användaren inte är tillgänglig. Tillverkarna säger att ovala kan förvandla alla gemensamma föremål eller områden till ett smart.

Företaget släppte redan framgångsrikt V1 på marknaden förra året. Oval 2.0 kommer att ha ny design och kommer att ge IFTTT -stöd, det kan nu användas med hundratals smarta hemenheter som Amazon Echo och Google Home …

Den nya Oval V2.0 kan varna användare om dörrar, fönster, privata eller skadliga föremål nås. Eller om det finns vatten som upptäcks från dåligt väder, läckande rör eller misslyckade apparater. Övervaka temperaturen och fuktigheten i ett område eller föremål som mat, medicin eller växter. Plus, spara energi och spara pengar på uppvärmning och elräkningar.

Den ovala appen har också omarbetats och innehåller kraftfulla nya funktioner som en realtidsvy av sensorerna och analyserna för att hjälpa användare att identifiera trender och förbättra beteenden för att öka säkerheten, spara energi och spara pengar.

Den nya ovalen är tillgänglig för förbeställning nu uteslutande via Kickstarter på länken nedan.

www.meetoval.com: Oval 2 på Kickstarter

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *