Kate Winslets New York-lägenhet

Oct 25, 2022 category

Det är svårt att säga om du kommer att känna dig som kung (eller drottning) i världen som bor i detta avslappnade men eleganta, fyra sovrum Manhattan Penthouse. Men du känner dig som ett Hollywood -filmidol. Det tillhör Oscar-vinnande skådespelaren Kate Winslet. Titanic såväl som Sense såväl som Sensibility Star köpte Chelsea Loft med sin make, Oscar-prisbelönta direktör Sam Mendes 2004, liksom deras skilsmässa har lämnat den ledig såväl som för hyresavtal. Exakt hur mycket? 30 000 dollar per månad. Det är uppenbart att det inte kommer att leva som en stjärna. Men det som överraskar mig mycket mer än kostnaden är exakt hur avslappnad, enkel och enkel såväl som pared ner lägenheten är. Det finns inget glittrande, pråligt eller över-theatrical om det. Låt oss ta en titt.

Det öppna konceptet, levande matsområdet verkar idealiskt för en modern familj. Jag ifrågasätter om att ha Kate Winslet som hyresvärd innebär att hon någonsin skulle minska. Troligtvis inte – jag föreställer mig inte att hon någonsin skulle vilja inspektera på VVS eller komma för att samla leasingkontroller!

Det rymliga, ljusa köksområdet verkar både urban, med sina skarpa vita väggar, liksom Cottagey, med sina träiga accenter såväl som bondgårdsbord.

Lykaren som svävar i detta gäst sovrum ger en charmig, nyckfull touch.

Det många eleganta utrymmet i huset är troligtvis den primära badrummet. Annat än sanningen att det är stort (jag är relativt säker på att det är större än det sista hotellutrymmet jag hade i New York City), det är välutnämnd med en klo fotbadkar, hans och hennes handfat samt plankade golv. Dessutom är det bara riktigt, riktigt vackert.

För mycket mer information om huset, kontakta Town äkta egendom.

Fotokrediter: 1-4. stads äkta egendom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *