Klevio introducerar Wise Intercom som öppnar dörrar med din telefon

Apr 20, 2022 Uncategorized

Klevio är en klok intercom som öppnar dina dörrar som använder din telefon – utan att byta ut dina befintliga lås, som kan öppna flera dörrar, såväl som med online hemligheter som snabbt delas till en Utbud av personer med sin app – som täcker vad som helst från att vara hemma för att låta städaren till tillgänglighet, samt låta i Airbnb gästerna att hantera flera byggnader på distans. Online hemligheter kan hanteras baserat på tid såväl som plats – så din städare kan bara öppna dörren när den är framför den.

I stället för att ersätta ditt lås samt nycklar, länkar Klevio till ett befintligt intercom-system i ett hus samt drivs via en IOS- eller Android-app. Klevio kan monteras i vilken typ av hus som helst utan krav på modifiering av befintliga lås. Det fungerar med flera dörrar och det finns inget krav på att anpassa det gemensamma området av bostadshus när du installerar det, eftersom gadgeten finns i lägenheten. App länkar till enheten, vilket gör det möjligt för individer att öppna sina personliga såväl som kommunala dörrar från var som helst med en swipe och tryck på en knapp.

Den allra första produkten, Klevio One, är en klok intercom som låter dig öppna dörrar och dela digitala hemligheter från var som helst, med hjälp av din telefon.

Enheter erbjuds nu att installeras i London som uppfyller en framgångsrik pilot med 1000 användare; Tillväxten till stora brittiska städer är organiserad för senare i år

Klevio kan utnyttjas i vad som helst från ditt hus till ett nätverk av enheter för företag

Verksamheten har ökat £ 1,2m hittills från framstående Londons änglar, inklusive medo-grundare av onefinestay samt localglobe

Klevio kompletterar traditionella hemligheter snarare än en ersättare. Det ger individer nya val att hantera sina hus samt egenskaper utan någon typ av äventyrning på säkerhet. Individer håller sina befintliga lås samt gamla hemligheter som backup, liksom utnyttjandet av klevio är inte uppenbart för alla utanför byggnaden.

Med Klevio kan individer också dela såväl som återkalla digitala hemligheter direkt, en funktion som är tillgänglig när någon behöver få tillgång till ett hus när ägaren inte är närvarande eller att släppa in en Airbnb-gäst eller en entreprenör.

Greg Marsh, OneFinestay medgrundare samt en tidig finansiär i Klevio, sade: “Hantera flera fastigheter är svårt. På OneFinestay hanterade vi otaliga high end hus i stadscentra. Förutom när vi insåg exakt hur mycket tid vi slösade bort fick hemligheter till våra gäster, började vi arbeta med det nyckelfärdiga företagssystemet som idag har blivit perfekt som klevio. Klevio sparar tid för bostadshus, bostadsfastigheter samt husägare och, som en klok husenhet, vilket också förbättrar säkerheten. Jag är stolt över att se något vi uppfann på OneFineStay slutade vara en klassificeringsledande produkt i sig. Mer än vad som är ett testamente till det svåra arbetet och kompetensen i Klevio-teamet. ”

För närvarande erbjuds Klevio i London där 1000 individer testade digitala hemligheter i en framgångsrik 10-månaders pilot. Verksamheten har planer på att bredda skyddet över hela Storbritannien såväl som bortom.

Specs

Storlek (mm): 160 x 160 x 34

Anslutningar: Bluetooth 5, WiFi B / G / N (2,4 GHz, WPA2)

Effekt: 12V / 2A, strömförsörjning 100-240V ~ 50 / 60Hz 0,5a

Intercom Kompatibilitet: En mängd olika intercom-system inklusive 2-tråds samt 5-trådiga system

Prissättning

Konsumenterna kan välja mellan olika buntar som innehåller två olika versioner av KLEVIO ONE-gadgeten (en med WiFi bara såväl som en med WiFi samt 4G) såväl som typ av installation. Klevio kan monteras i hus utan ett existerande intercom-system. Klevio En med WiFi kostar £ 249 samt £ 299 med WiFi samt 4G (det behöver minst 12 månaders medlemskap för £ 5 / månad). Installation is brought out by an approved Klevio installer as well as costs £150 for a home or £250 for a flat.

For more info head to klevio.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *