EQ3 öppnar i Liberty Village

Sep 18, 2022 Uncategorized

Med en butik på King East är modern möbelhandlare EQ3 inte ny för Toronto, men öppningen av deras senaste butik i Liberty Village producerade en hel del surr runt kontoret, så Jag gick för att inspektera det.

Håll i hjärtat av Liberty Village kunde de inte ha valt en mycket bättre plats för butiken. Det vackert förnyade Storehouse Area Homes EQ3: s småutrymmningsalternativ till överkomliga kostnader-bäst för de unga, väl etablerade lägenhetsbeboarna i området. Här är en snabb titt i butiken:

Om du är ett Marimekko -fan, vill du inspektera deras stora val av hushållsartiklar såväl som material (tillgängliga för klädseländamål också) – allt extremt ljust och glada.

Deras soffor – med rena, samtida profiler – är bäst för trånga lägenheter. De produceras också i Kanada.

Deras nya grundläggande linje använder strömlinjeformade grunder till en budgetvänlig kostnad-lämplig för ett första hem.

Och naturligtvis min svaghet: köksområden saker. Det finns en hel vägg full!

Den andra våningen är full av sovrummet som huskontorslösningar. Förutom att inte misslyckas med att komma ihåg att ta en titt på deras mattval. Jag gillar deras mysiga, ulliga, neutrala alternativ, men det finns många färgglada också.

Du kommer att upptäcka EQ3: s senaste plats på 3-51 Hanna Avenue, Toronto. Deras dörrar är officiellt tillgängliga för allmänheten den 1 september.

Fotokrediter: Reiko Caron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *