9 Tips om små områden För att förenkla ditt liv

Feb 11, 2023 Uncategorized

Erin Boyle, författaren såväl som professionell fotograf bakom att läsa mina teblad, en blogg som ägnas åt att hjälpa andra att leva lika bra som målmedvetet, vet en sak eller två om att bo i nära kvarter. När allt kommer omkring är hennes 500 kvadratmeter stora lägenhet i Brooklyn Heights hus för hennes andra hälft såväl som en år gammal dotter, Faye. Erins nya bok Simple Matters är lika praktisk som de smarta tips som hon serverar på sin blogg, med kapitel om ämnen som decluttering, dekorering och till och med klädda. Om du någonsin har undrat exakt hur du kraschar livets så kallade väsentligheter, checkat ut för Erins rymdavståndstips.

En liten bildlåda hem en samling originalfotografier, Erins inbjudan till bröllopshändelse samt några speciella brev. Erin föreslår också att hålla en liten datalåda för viktiga dokument samt kasta ut och/eller digitalisera andra pappersarbete som du inte längre behöver.

Håll högen:

Födelsebevis

Äktenskapslicens

Pass

Socialförsäkringskort

Digitalisera eller kasta hög:

kontoutdrag

Gamla räkningar

Sjukjournaler

Kvitton

Skatteåterbäring

Utgångna garantier

Instruktionshandböcker för saker du inte längre äger (eller för saker du redan förstår exakt hur du använder)

Betala stubbar (från över ett år sedan)

“Det finns en nästan obegränsad lista över saker som människor kommer att säga att du kräver när du har ett barn,” säger Erin. När hennes barn Faye föddes valde Erin en lammskinnfodrad Moses-filt snarare än en stor bassinet samt utvalda för att konvertera en byrå som hennes föräldrar köpte på 80-talet till ett förändringsbord. här är några andra dagliga produkter du kan använda för baby:

Använd en kastkudde istället för en som är utformad för att hjälpa till med amning

Bär ditt barn i en leverantör eller sele in i hemmet istället för att köpa en stor spädbarnstoppare

Öva magtid på en mjuk filt istället för en matta särskilt utformad för ändamålet

Om du hyr, är anpassade lösningar med anpassade storlekar till passformen inte värda investeringen. “Så istället för att leta efter en lagrings” lösning “har jag valt att minska mina lagringsbehov helt,” säger hon. Just här fungerar en barnsäng som en bänk, men kan snabbt kollapsas om kravet är, liksom höga ben lämnar utrymme för enkla trälådor som är undangömda under.

I stället för att förbinda sig till dyra ramar hänger Erin det som inspirerar henne med lågkostnadsmetallklipp. Hon tror att utsmyckning långsamt möjliggör serendipity. ”När du blad med en katalog och körsbärsplockning hela en lägenhets inredning i ett sammanträde, går några av magin vilse. Ännu viktigare är att några av er går vilse, säger hon.

En enkel metod att skära ner den visuella röran i ditt badrum är att dekantera. Plötsligt är röran av etiketter borta såväl som saker känns målmedvetna, för att inte nämna vackra. “Det lilla rosa glaset upptäcktes i mina förälders trädgård såväl som syltburk där jag håller bomullsrundor är en loppmarknadsfynd,” säger hon.

En byrå med tre dragare såväl som lite delad garderob Hold Erins avstängda garderob. här är hennes tips för att samla din garderob:

Skapa “Stay”, “gå” såväl som “fundera” högar

Bestäm en färgkombination för dina kläder och stanna med det. Detta resulterar i enklare blandning och matchning

Ta hand om dina kläder såväl som tvingas mot välgjorda bitar

Faktor i tyger. Bomull såväl som linne är mildare på jorden såväl som bekväma så att du kommer att nå dessa bitar såväl som gång igen.

Undvik modeflöden och acceptera hand-me-downs

Att plocka upp färska örter som persilja när du kräver dem betyder att du inte behöver lagra otaliga behållare med torkade sorter. Om du vill lagra några torkade SPICES, istället för att köpa större containrar som tar månader eller till och med år att komma igenom, köpa lite belopp från en bulkmatbutik samt lagra dem i 4-ounce Mason-burkar.

Savory Tarts är Erins go-to för helgens sammankomster. “Processen är enkel, resultatet fylls såväl som uppvärmning, liksom det finns nästan oändliga variationer, allt på samma sätt läckra,” säger Erin. Om du verkligen är tätt på förvaring har servering av vin i juiceglas en bistro -känsla liksom att du inte behöver lagra extra vinglas. Förutom om du förstår en god vän som har den perfekta stora skålen, bara be att låna den på evenemanget när du underhåller för en större publik istället för att behöva lagra din egen.

Att begränsa alla dina rengöringsartiklar till det som passar i en liten kabelnkorg hjälper till att minska onödiga produkter. Erin sätter sin måltid i en gammal whiskyflaska toppad med en hällpip, som ser snygg ut av köksområdet såväl som det är praktiskt än att nå under för att ta en fula flaska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *