Laserlansering av NEW KNX Web Shop

Feb 7, 2023 category

Laser är en välkänd säljare av hemmenautomation (och lång tid kamrater och anhängare av automatiserade hem). I morse har de lanserat sitt senaste företag, en ny webbplats som säljer ett betydande utbud av KNX -automatiseringsutrustning och de har en lanseringsrabatt för automatiserad hemläsare. Läs vidare för detaljerna.

Pressmeddelande – Laserlansering Ny webbplats som säljer KNX -produkter av hög kvalitet (www.lasherknx.com) London, England – 9 januari 2013, Laser Company Systems är nöjda med att tillkännage sin utnämning av Schneider Electric som en av de brittiska distributörerna för deras Merten KNX -sortiment av produkter. KNX är en global konventionell som används av över 200 producenter över hela världen och alla KNX -produkter – oavsett producent – är certifierade av KNX Association, som garanterar deras kompatibilitet och interoperabilitet.

Lasers nya e -handelswebbplats som säljer KNX -produkter av hög kvalitet är nu online. Besökare på webbplatsen kommer att hitta den inbjudande och lätt att använda. De sofistikerade online-shoppingfaciliteterna innebär att beskyddare kan handla 24 timmar om dygnet (både detaljhandels- och handelskonton finns tillgängliga). För att fira lanseringen är Laser nöjda med att erbjuda ytterligare 10% rabatt på alla KNX -produkter (löper ut torsdag 31 januari 2013 vid midnatt – rabatt kommer att tillämpas manuellt).

Medan Laser KNX-webbplatsen är helt ny, stöds den av den längsta erkända online-automatiseringen E-tailer i Storbritannien och betjänar marknaden eftersom 1995 genom sina andra webbplatser på www.laser.com och www.cbus-shop.com

Kontakt: press@laser.com – Kolla in Laser KNX Shop

www.lasherknx.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *